4 Νοε 2018

Με εξάρα μόνη πρώτη!

 Την μοναξιά της πρώτης θέσης απολαμβάνει και πάλι η Ρόδος, η οποία μετέτρεψε την έξοδο στο Βάτι σε έναν υγιεινό περίπατο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με το ευρύ 6-0 και σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα των επίδοξων συνδιεκδικητών βρίσκεται πια χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπίσσα και Κόστα, με τους Κιοσέογλου και Τσουλάκο να συμπληρώνουν. Εκπληκτική εμφάνιση από το σύνοδο των ποδοσφαιριστών της Ρόδου.
 Και στο γήπεδο του Βατίου τα Ελάφια έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Δέδε μπήκαν "αγριεμένοι" στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 20΄είχαν όλα τελειώσει, αφού το σκορ ήταν ήδη στο 0-4. Το σκορ άνοιξε λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου ο Μπίσσα, ο οποίος πήρε την μπάλα από το χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με ένα όμορφο σλάλομ και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Δαρζέντα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κιοσέογλου με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2, έπειτα από πάσα του Καντιμοίρη. Στο 15΄της αναμέτρησης, ο Μπίσσα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αξιοποιώντας τη σέντρα του Καντιμοίρη και με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 20ο λεπτό ολοκληρώθηκε αυτό το επιθετικό κρεσέντο της Ρόδου με ένα ακόμα γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Κόστα, μετά από μία ακόμα ασίστ του βιονικού αρχηγού των Ελαφιών. Στο σημείο αυτό, όπως είναι λογικό, οι μηχανές της Ρόδου άρχισαν να κατεβάζουν στροφές και με το σκορ να παραμένει στο 0-4, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
 Στην επανάληψη, ο Σάκης Δέδες αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδινε το ήδη διαμορφωμένο ευρύ σκορ και πέρασε στο ματς κάποια από τα παιδιά που ανέβηκαν από την ομάδα των Ακαδημιών, ξεκουράζοντας παράλληλα ορισμένα από τα γρανάζια των πρασίνων. Λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κόστα πέτυχε ένα ακόμα γκολ, το δεύτερο προσωπικό του και πέμπτο για τα Ελάφια.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τσουλάκος, ο οποίος με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ δίνοντας τέλος στη σεμνή τελετή.
 Η Ρόδος προσέθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της, συνδυάζοντας τη νίκη της με μία ακόμα απολαυστική εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές της. Άλλωστε το σκορ αποδεικνύει πως η λειτουργία της ομάδας είναι υποδειγματική σε κάθε γραμμή. Στα θετικά συγκαταλέγεται, φυσικά, το γεγονός ότι νέα παιδιά, προερχόμενα από το φυτώριο της ομάδας, πήραν ευκαιρίες και αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Επόμενη αγωνιστική της ομάδας μας, αυτή κόντρα στον Κλεάνθη Παραδεισίου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Διαγόρας Βατίου (Γιάννης Καμπούρης): Δαρζέντας, Κατσαρής, Κωστάκης (70’ Καραγιάννης), Β. Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Παναγιωτόπουλος, Ποζατζίδης, Ε. Πλαγγέντης, Λαζίδης (72’ Εμ. Ζερβός), Εξουζίδης (58’ Πόλο)
 
ΡΟΔΟΣ (Σάκης Δέδες): Ράτζα, Καντιμοίρης, Καμπούρης, Λαζάρου, Κρητικός (70’ Κάππος), Κιοσέογλου (60’ Αμπελάς), Τριχάκης (56’ Κεχαγιόγλου), Μπίσα (46’ Αλιμερκάι), Κόστα, Γεωργίου, Τσουλάκος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου