22 Ιουλ 2018

Το αντίο ενός σπουδαίου ανθρώπου

 Έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας, ο Δημήτρης Γκάιδας, ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρόδου. Ο Δημήτρης στα χρόνια που βρισκόταν στην οικογένεια του Συλλόγου μας, είχε την τύχη να ζήσει τα πάντα με την ομάδα, ενώ σαν σωστός στρατιώτης υπηρέτησε το Ελάφι από οποιοδήποτε πόστο τού ζητήθηκε (ποδοσφαιριστής, προπονητής, γυμναστής). Σε μήνυμα που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γκάιδας, αφού έκανε μια μινι ανασκόπηση των προηγούμενων ετών, ευχαρίστησε όλους με όσους συνεργάστηκε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στη νέα διοίκηση και τη νέα προσπάθεια της Ρόδου. Αναλυτικά:
Ένας κύκλος 6 ετών με την ομάδα του Α.Σ Ρόδος κλείνει...Οι δυσκολίες αρκετές, όμως η βαρύτητα του ονόματος πάντα μας βοηθούσε να τις ξεπερνάμε δίνοντας το καλύτερο εαυτό μας..
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα είτε ως αθλητής είτε ως άμεσος συνεργάτης...Το δωματιάκι αυτό έχει ακούσει πολλά...Οι εμπειρίες αμέτρητες... Η Ρόδος είναι "σχολείο"!!!
Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους ποδοσφαιριστές που είχα την τιμή και την χαρά να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας μέσα στο γήπεδο...Και να με υπομένουν!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τις διοικήσεις όλων αυτών των ετών που δείξανε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με αποδέχθηκε και με έκανε να νιώθω ένα μαζι τους...Οπαδός!!!
Τέλος ένα ξεχωριστό μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Σάκη Ναλμπάντη ο οποίος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθα στην ομάδα και συνεργάστηκα σαν φίλος όλα αυτά τα χρόνια...
ΕΛΑΦΙΑ ετοιμαστείτε να τρέξετε ξανά!!!
Εύχομαι στην νέα διοίκηση να κάνει πράξη τους στόχους που έχει θέσει και υλοποιήσει τα όνειρα των φιλάθλων...
Ένας φίλαθλος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!≫

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου