21 Ιουλ 2018

Πρόβαρε τα πράσινα ο Τσουλάκος!

Την απόκτηση του Σταύρου Τσουλάκου, ενός ικανού να... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα επιθετικού, ανακοίνωσε λίγη ώρα πριν η Ρόδος. Ο Τσουλάκος είναι από την Καλαμάτα και προέρχεται από ιδιαίτερα παραγωγικές σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας της Μεσσήνης, όσο και σε αυτό της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με τις φανέλες της Καλαμάτας και του Πάμισου Μεσσήνης. Το βιογραφικό είναι του αρκετά πλούσιο και ο ερχομός του στο σμαραγδένιο νησί έρχεται να προσδώσει την απαραίτητη εμπειρία αλλά και ποιότητα στην αιχμή του δόρατος των Ελαφιών. Μάλιστα, ο 29χρονος γκολτζής, ο οποίος έφτασε σήμερα στο νησί, πρόβαρε τη φανέλα με το Ελάφι στο στήθος, δείχνοντας πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου: 

 
Στο πλαίσιο της αταλάντευτης βούλησής της να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στους φιλάθλους της για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του πολυσύνθετου μεσοεπιθετικού Σταύρου Τσουλάκου.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και σημαντικές εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Πανσερραϊκός, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εορδαϊκός, ο Πανηλειακός, η Κόρινθος, ο Μεσσηνιακός και η Καλαμάτα.
Η διοίκηση καλωσορίζει τον Σταύρο Τσουλάκο με την ευχή να επιβεβαιώσει τη φήμη του ως δεινού σκόρερ και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της Ρόδου.

Πηγή φωτο: skyrodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου