26 Ιουλ 2018

Στις 31/7 η έναρξη προετοιμασίας!

Με μια μακροσκελή της ανακοίνωση, η διοίκηση της Ρόδου γνωστοποίησε την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας, όπως επίσης και τα μέχρι τώρα προγραμματισμένα φιλικά των Ελαφιών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα βάσανα των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη (31/7), ανήμερα των πεντηκοστών γενεθλίων του Συλλόγου μας. Παράλληλα, η διοίκηση της Ρόδου υπενθύμισε πως πρωταρχικός στόχος της είναι η στελέχωση της ομάδας με Ρόδιους και γενικότερα Δωδεκανήσιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο με μέλλον και προοπτικές. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου:  

≪ Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει πως η προετοιμασία της ομάδας για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσει την προσεχή Τρίτη, 31 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τον Ορφέα στις 22 Αυγούστου, με τον Φοίβο στις 25 Αυγούστου, με την Κατταβιά την 1ηΣεπτεμβρίου και με τον Διαγόρα στις 8 Σεπτεμβρίου.
Επ’ ευκαιρία, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος υπογραμμίζει ξανά τη βούλησή της να αποδειχθεί συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε στους φιλάθλους της για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η οποία θα στηρίξει την προοπτική της και τις επιτυχίες της, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον, σ’ έναν κορμό ντόπιων, Δωδεκανήσιων, ποδοσφαιριστών. Για τον κάθε επαρχιακό σύλλογο είναι τιμή και προνόμιο να μπορεί να εκπροσωπεί, πραγματικά και ουσιαστικά, το ποδόσφαιρο του τόπου του, αναδεικνύοντας τα δικά του παιδιά. Αντίστοιχα όμως κι επειδή πρόκειται για σχέση αμφίδρομη, τιμή και προνόμιο είναι και για τον κάθε ντόπιο ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα μίας ομάδας με ιστορία και ειδικό βάρος, πόσω δε μάλλον όταν αυτή φέρει το όνομα της πόλης του και του νησιού του.
Η διοίκηση της Ρόδου είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να δομήσει τη νέα ομάδα πάνω σε μία ισχυρή βάση γηγενών, ικανών αθλητών, όμως η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια. Αν δεν το καταφέρει έγκαιρα, θα υποχρεωθεί να στραφεί σε επιλογές ποδοσφαιριστών εκτός νησιού που θα θεωρήσουν τιμή να φορέσουν την ιστορική φανέλα με το ελάφι (τέτοιοι υπάρχουν πολλοί), για να αποδειχθεί συνεπής τουλάχιστον στο σκέλος της υπόσχεσής της που αφορά στη  δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας.≫

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου