30 Ιουλ 2018

"Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!"

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της Ρόδου να βρεθεί αύριο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας. Πέρα από τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση των Ελαφιών, οι φίλαθλοι της Ρόδου θα έχουν και την ευκαιρία να δουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση για τη νέα χρονιά. Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες μέρες επικρατούσε φαινομενική νηνεμία στο πράσινο στρατόπεδο, χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει πως δεν γίνονταν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη δυνατή στελέχωση της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


 «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγιασμό και να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή Σάκη Δέδε, καθώς και τους ποδοσφαιριστές που επελέγησαν για να επαναφέρουν το «ελάφι» στον δρόμο των επιτυχιών.
Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι ανακοινώσεις που θα εκδοθούν μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο θα πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους φιλάθλους για την ισχυρή βούληση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να δημιουργήσουν μία ομάδα με παρόν και μέλλον, που θα χαίρονται να βλέπουν.
Η σελίδα στην ιστορία της αγαπημένης μας Ρόδου άλλαξε, τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου