19 Ιαν 2018

"Κακιά Σκάλα" και διοίκηση έστειλαν το μήνυμα!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του συγκροτήματος του Τίμου Καβακά, ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (21/1, 17:00), κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, υπό το βλέμμα της διοίκησης, αλλά και οπαδών του Συλλόγου, με την "Κακιά Σκάλα" να δίνει το δικό της έντονο χρώμα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στις τάξεις των πρασίνων επικρατεί το τελευταίο διάστημα παροξυσμός, όπως άλλωστε μαρτυρά και η ανακοίνωση του Συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών της Ρόδου, η οποία κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες σε τοπικά και αθηναϊκά μέσα. Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση, σε περίπτωση που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη κάποιου:

«Είναι πλέον φανερό σε όλους πως η μαρμαρωμένη Βασίλισσα έχει μπει σε… διαδικασία αφύπνισης. Μια διαδικασία που ασφαλώς χρειάζεται χρόνο, υπομονή, και προσεχτικές κινήσεις από όλους μας. Και το κυριότερο: χρειάζεται στήριξη. Μοναδικό καθήκον μας η συσπείρωση γύρω από την Ομάδα μας, γύρω από τη Διοίκηση που προσπαθεί να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ποτέ δεν ήταν. Στόχος μας, ως φίλαθλοι, ως η φυσική συνέχεια του δοξασμένου Σ.Φ.Ρ. «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ», είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές τρικλοποδιές που πολλοί θα προσπαθήσουν να βάλουν στην ομάδα μας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά με την ενεργή παρουσία μας στο γήπεδο. Το Ελάφι μάς χρειάζεται, όπως μας χρειαζόταν 50 χρόνια πριν, όπως θα μας χρειάζεται 50 χρόνια μετά, όπως θα μας χρειάζεται μια ζωή ολόκληρη! Η Ρόδος μας θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, εκεί που δικαιωματικά της αξίζει να βρίσκεται. Και όταν επιστρέψει, να είστε σίγουροι πως δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί κανένας τους.
Αρχής γενομένης από την Κυριακή (21/1, 17:00), επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο. Θυμόμαστε τα παλιά, και ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε σε όσους πιθανόν είχαν ξεχάσει την δυναμική της Ομάδας μας και τη φλόγα του κόσμου μας. Τα «Σκαλιά» μας ζωντανεύουν ξανά, πρασινίζουν και σπρώχνουν τα Ελάφια μας προς τη νίκη. Πάμε όπως παλιά ρε αλάνια! ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ!
Τα εισιτήρια για τους οπαδούς μας θα προπωλούνται στο Terrace Coffee & Snacks στην Ίωνος Δραγούμη 31.
Ο Σύνδεσμός μας εξασφάλισε οικονομικότερο εισιτήριο για όλους όσους θα είμαστε στην Θύρα -5- !!!!
Ραντεβού λοιπόν στα «Τιμημένα Σκαλιά Μας!!!»
Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος, καλώντας όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Αναλυτικά:

«Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της δίνει την ερχόμενη Κυριακή η Ρόδος, η οποία υποδέχεται στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Ιάλυσο. Η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο της ομάδας να θυμηθεί την ιστορία της, να εμπιστευτεί το όραμα και την προοπτική της, να έρθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει με θέρμη την προσπάθειά της, έχοντας πάντα κατά νου τις αρχές της καλής φιλοξενίας και του ευ αγωνίζεσθαι. Επιπλέον, καλούν όλους τους φιλάθλους του νησιού, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, να δώσουν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο, προκειμένου να απολαύσουν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο αντιπάλων.»
Καθίσταται, λοιπόν, εμφανές ότι όλοι αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα το παιχνίδι της Κυριακής. Ένα παιχνίδι ασφαλώς δύσκολο, αλλά εξίσου κομβικό και σημαντικό για την συνέχεια. Την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής περνάει από το Δημοτικό Στάδιο. Και όλοι οι δρόμοι της πόλης μας πρέπει να οδηγούν εκεί. Κόσμος και διοίκηση έχουν ήδη στείλει το μήνυμά τους...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου