1 Οκτ 2017

Δεν τα κατάφερε η Ρόδος

 Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι θετικό η Ρόδος στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ασπρόπυργο. Οι πράσινοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Μαγούλας. Είχαν μια ελαφρά υπεροχή τα Ελάφια, που όμως δεν την αξιοποίησαν και τελείωσαν το ματς χωρίς να φτάσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.
 Θα λέγαμε πως η Ρόδος πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, καθώς οι προσπάθειές της περιορίστηκαν μέχρι το χώρο του κέντρου. Η αναγκαστική αποχώρηση του Αυγενικού δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με τα Ελάφια να προσπαθούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα κυρίως μέσω μακρινών μεταβιβάσεων. Στην επανάληψη η Ρόδος έδειξε διάθεση να γίνει περισσότερο απειλητική και να πατήσει περιοχή, πράγμα που το κατάφερε σε δύο περιπτώσεις με τον Παβίσεβιτς. Όλα έδειχναν πως εύκολα ή δύσκολα η Ρόδος θα έβρισκε το πολυπόθητο γκολ, μέχρι τη στιγμή που ο Ζωγράφος έδωσε από κοντά το προβάδισμα στους γηπεδούχους (65΄). Από εκείνο το σημείο, τα Ελάφια απέκτησαν σχεδόν εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Πάρης Ανδράλας ανακάτευε την τράπουλα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τα λεπτά κυλούσαν και εν τέλει το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Ασπρόπυργο να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, και στον αντίποδα τη Ρόδο να καλείται να βρει άμεσα τις αδυναμίες και να τις καλύψει.
 Ασφαλώς υπάρχει απογοήτευση για το σημερινό αποτέλεσμα, αφού δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μπαίνεις στο πρωτάθλημα με ήττα. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που, παρά τον μικρό αριθμό ομάδων που συμμετέχουν σ' αυτό, αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και με δυνατές μονομαχίες. Η Ρόδος πλέον είναι υποχρεωμένη να αφήσει το ματς της πρεμιέρας στο παρελθόν και να στρέψει την προσοχή της στο επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ένα παιχνίδι που, δεδομένου του ιδιαίτερου "εμφύλιου" χαρακτήρα του, θα λέγαμε πως αποκτά κομβική σημασία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
 
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Νίκος Κωτσοβός): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Αναστασίου, Στρατάκης, Νικολάου, Μάγγος (90′ Μπεχλής), Κατσίκης (86′ Πρέμπος), Νάκας, Σταγάκης, Ζωγράφος (70′ Σιδηρόπουλος), Χαϊκάλης

ΡΟΔΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Τσόπελας (70 Αποστόλου), Κουρουπής, Ζώνας, Μκρτσιάν, Αυγενικού (40′ λ.τρ. Πάλλας), Πότσι (62′ Ιμεραλιλάι), Σερτζίνιο, Παβίσεβιτς, Λέκκας, Πινδώνης (60′ Μπανγκουρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου