30 Σεπ 2017

Με στόχο το θετικό ξεκίνημα!

 Κάτι λιγότερο από 24 ώρες μάς χωρίζουν πλέον από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρόδου για το νέο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2017-2018. Τα ελάφια ρίχνονται στη μάχη έχοντας ως πρώτο τους αντίπαλο τη νεοφώτιστη ομάδα του Ασπρόπυργου. Η σέντρα του ματς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μαγούλας.
 Η Ρόδος ταξιδεύει σήμερα νωρίς το απόγευμα για την πρωτεύουσα, έχοντας ως στόχο φυσικά το θετικό ξεκίνημα και την κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σε μια ομάδα που η αλήθεια είναι πως δεν τρομάζει αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον δέοντα σεβασμό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πάρη Ανδράλα, πέρα από τον ήδη γνωστό μυϊκό τραυματισμό του Μανώλη Ευγενικού, ο οποίος θα τον αφήσει στα πιτς για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής των ελαφιών θα έχει στο χέρι του όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου μάλιστα και του Μουσταφά Μπανγκουρά, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα εχθές, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης της ομάδας για την διευθέτηση γραφειοκρατικής φύσεως εκκρεμοτήτων. 
 Τα ελάφια, λοιπόν, δηλώνουν πανέτοιμα να μπουν με το δεξί στη νέα αγωνιστική χρονιά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Με αφορμή, μάλιστα, την έναρξη των υποχρεώσεων όλων των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, η Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας στέλνει ευχές σε όλα τα σωματεία, ανακοινώνοντας παράλληλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την πρώτη αποστολή της χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος εύχεται σε όλες τις ομάδες, στους παράγοντες, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές και στο φίλαθλο κόσμο, να απολαύσουν μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική περίοδο, γεμάτη επιτυχίες. Επαναλαμβάνοντας την προσήλωσή του στις αρχές του αλληλοσεβασμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της φιλοξενίας, ο Α.Σ. Ρόδος δεσμεύεται να προασπίσει τις άριστες σχέσεις του με το σύνολο των σωματείων και να συμβάλλει στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος που δεν θα αμαυρωθεί από περιστατικά βίας.

Η αποστολή για την πρεμιέρα
Τα ονόματα των δεκαοκτώ εκλεκτών του, στους οποίους θα στηριχθεί στο αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο την Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου στο γήπεδο της Μαγούλας, ανακοίνωσε ο προπονητής Πάρης Ανδράλας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης. Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν, σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, οι Παναγόπουλος, Κουμέντος, Τσόπελας, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου, Ζώνας, Μκρτσιάν, Αυγενικού, Πινδώνης, Πότσι, Δημητριάδης, Σερτζίνιο, Λέκκας, Μπανγκούρα, Πάλλας, Παβίσεβιτς και Δαβρής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου