23 Σεπ 2020

Ετοιμάζεται για Αθήνα η Ρόδος!

  Την προαναγγελία της αναχώρησής της για Αθήνα ανακοίνωσε η Ρόδος, που γνωστοποίησε και με κάθε επισημότητα το φιλικό της κόντρα στην Καλαμάτα. Τα Ελάφια αναμένεται να βρίσκονται από την Παρασκευή στην πρωτεύουσα, όπου και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Εκεί αναμένεται να δώσουν φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή στις 17:00, στο γήπεδο των Γλυκών Νερών.

 Παράλληλα, γνωστοποίησαν και την άφιξη ενός νέου ποδοσφαιριστή, από τη Σερβία, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αθήνα. Χωρίς να έχει διαρρεύσει καμιά πληροφορία, αναφέρεται μόνο πως πρόκειται για πρόταση του παλιού μας γνώριμου Ζάρκο Λάζετιτς, με τον οποίο οι άνθρωποι της Ρόδου κρατούν στενή επαφή, επιβεβαιώνοντας την σχέση αγάπης ανάμεσα στη Ρόδο και τον Σέρβο πρώην killer των Ελαφιών!

Η σχετική ανακοίνωση των πρασίνων αναφέρει τα εξής:

«Στην Αθήνα θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Ρόδος από την ερχόμενη Παρασκευή.

Την Κυριακή η ομάδα μας θα αγωνισθεί στο γήπεδο των Γλυκών Νερών με την Καλαμάτα σε έναν αγώνα ιδιαίτερης σημασίας όπου ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο αγώνας με την Καλαμάτα θα ξεκινήσει στις 5 μμ.

Σημειώνεται πως στην Αθήνα θα είναι όλο το προπονητικό team της ομάδας μας και εκεί θα ενταχθεί και το νέο απόκτημα μας που έρχεται από την Σερβία. Ο νέος ποδοσφαιριστής που για ευνόητους λόγους το όνομα δεν ανακοινώνεται ακόμη, είναι επιλογή και πρόταση του παλιού «κανονιέρη» της Ρόδου Ζάρκο Λάζετιτς»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου