20 Σεπ 2020

Βόμβα με Ανδρέα Τσίπρα η Ρόδος!

 Ακόμα μια κίνηση που καταδεικνύει τις προθέσεις της για το νέο πρωτάθλημα έκανε η Ρόδος που ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά τον Ανδρέα Τσίπρα! Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για ένα όνομα που κάνει αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο! Ο Τσίπρας ήταν πέρσι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας των Τρικάλων που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β' Εθνική. Είναι 26 χρονών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ με ευκολία μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός επιθετικός. Μετράει στο ενεργητικό του εμπειρία από Β' και Γ' Εθνική κατηγορία, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλλιθέα και Ηρακλή, ενώ η περσινή πορεία του δείχνει πως έχει το... know how στις ανόδους! Η Ρόδος προσθέτει στο ενεργητικό της ένα πολύ δυνατό γρανάζι, που αναμένεται να τη βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα αγωνιστική περίοδο!Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ελαφιών:

“Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τσίπρα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που έχει φορέσει τις φανέλες των Τρικάλων, του Ηρακλή, της Καλλιθέας, του Φωκικού και του Εθνικού Αστέρα είναι ήδη στη Ρόδο και από αύριο το πρωί εντάσσεται κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της νέας του ομάδας.

Η διοίκηση και το προπονητικό team της Ρόδου τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα για να συμβάλει με τη σειρά του στην νέα μεγάλη άνοδο.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου