10 Φεβ 2019

Ένα βήμα πιο κοντά!

 Χωρίς να πιεστούν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, τα Ελάφια δεν χρειάστηκε να φουλάρουν τις μηχανές τους, προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Απόλλωνα των Καλυθιών, τον οποίο και νίκησαν με 2-0. Η Ρόδος έφτασε σε μια ακόμα νίκη, με ιδιαίτερα χαλαρό τρόπο και πλέον ετοιμάζεται να... το τελειώσει στα Μαριτσά. Κόστα και Μπίσσα οι σκόρερ των Ελαφιών, επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον Νάκα.
 Κατά τον προσφιλή της τρόπο, η Ρόδος μπήκε και πάλι πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και πιστοποίησε την υπεροχή της μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μπίσσα ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση και έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια, έβγαλε τον Κόστα τετ α τετ, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει ψύχραιμα και να κάνει το 1-0. Η Ρόδος εξακολουθούσε να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνε το δεύτερο γκολ, με το οποίο θα κλείδωνε την υπόθεση νίκη. Στο 35ο λεπτό, οι πράσινοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρίκκα, ο Σουλάι πήρε την κεφαλιά, σημάδεψε, όμως, το οριζόντιο δοκάρι. Αυτό που δεν κατάφερε ο Σουλάι, το πέτυχε ο Μπίσσα, ένα λεπτό αργότερα. Ο Κιοσέογλου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η άμυνα του Απόλλωνα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μπίσσα με δυνατή, κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος δεν είχε λόγο να επιταχύνει το ρυθμό του παιχνιδιού, αφού είχε φέρει το ματς στα μέτρα της και διατηρούσε το επιθυμητό για αυτήν αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα του β' μέρους ήταν κάποιες στατικές φάσεις, αλλά και ένα ωραίο σουτ του Δημητριάδη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Κουφάλη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε πως την επανεμφάνισή του με τα πράσινα έκανε ο Στέλιος Νάκας, ο οποίος αγωνίστηκε τα 10 τελευταία λεπτά και έδειξε ετοιμοπόλεμος εν όψει της συνέχειας.
 Η Ρόδος, πλέον, έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους επίδοξους διώκτες της και πάει στα Μαριτσά με μοναδικό της στόχο την διεύρυνση του νικηφόρου σερί της, αλλά και με την επιθυμία να ρεφάρει την ήττα του πρώτου γύρου. Η διάρκεια και η σταθερότητα, καθώς και η αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την έχουν φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, η οποία θα σημάνει και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.
Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Κακιά Σκάλα, για το πανό που ανήρτησε προς τιμήν του φιλάθλου της Παναχαϊκής, Παναγιώτη, ο οποίος έχασε πρόσφατα στη ζωή του.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ρόδος (Σάκης Δέδες): Κεφάλας, Καντιμοίρης, Γεωργίου, Σουλάι, Κρητικός, Τριχάκης, Ρίκκα (69′ Δημητριάδης), Κιοσέογλου (81′ Αμανατίδης), Κόστα, Τσουλάκος (80′ Καντιμοίρης), Μπίσσα (85′ Νάκας)
Απόλλων Καλυθιών(Κώστας Καμπούρης): Κουφάλης, Διακουράκης, Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Χατζηκοσμάς, Μουχαρέμι (42′ Καντιμοίρης), Φωτεινής, Φυλακούρης (80′ Τάσος Σαββούλης), Κίτσος (66′ λ.τ. Τίμος Σαββούλης), Πέπα (71′ Ιντρίζι)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου