16 Φεβ 2019

Ελαφάκια, πρώτοι μάγκες!

Μια σπουδαία και μάγκικη νίκη πανηγύρισαν τα Ελαφάκια μας πριν από λίγο, που νίκησαν την ομάδα του Διαγόρα στο Καρακόνερο με 3-2 και μείωσαν την απόσταση από την πρώτη θέση. Σταθόπουλος, Θεοδωρής και Καντής τα γκολ για τη Ρόδο, που αν και ισοφαρίστηκε προσωρινά, δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στη μεγάλη νίκη.
 Η Ρόδος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα παθιασμένη και πέτυχε σύντομα να επιβάλει το ρυθμό της. Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό, με σκόρερ τον Σταθόπουλο. Ήταν μια φάση από τα δεξιά, όπου ο Ζαγουρής επιχείρησε το σουτ, με τον αντίπαλο κίπερ να απομακρύνει ασταθώς. Ο Σταθόπουλος πήρε το ριμπάουντ και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Ρόδος συνέχισε να διατηρεί σχετικά εύκολα το προβάδισμα, ισοφαρίστηκε, ωστόσο, από απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια μάλλον αμφισβητούμενη φάση. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.
 Το γκολ των αντιπάλων ήταν αυτό που πείσμωσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι στο δεύτερο μέρος βγήκαν ακόμα πιο ψυχωμένοι. Η βροχή δεν πτόησε τα Ελάφια μας, Μόλις στο 47΄ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τζούρα, από τα δεξιά, ο Θεοδωρής πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με μια δυνατή κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα Ελάφια μας. Οι αντίπαλοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα, γεγονός που η Ρόδος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Τα Ελαφάκια μας κέρδιζαν σχεδόν κάθε διεκδίκηση της μπάλας και δε φοβούνταν να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγα λεπτά αργότερα ο Καντής, ο οποίος με ένα άπιαστο σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας και έβαλε φωτιά στο ξέφρενο πάρτι που είχε στηθεί και στο γήπεδο, αλλά και στην κερκίδα. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, αυτή τη φορά με εκτέλεση πέναλτι.
 Το σφύριγμα της λήξης πυροδότησε ξέφρενους πανηγυρισμούς! Ποδοσφαιριστές και Κακιά Σκάλα έγιναν κυριολεκτικά ένα, ενώνοντας τις φωνές τους και γιόρτασαν με την ψυχή τους τη σημαντική αυτή νίκη. Γιορτή, η οποία συνεχίστηκε, φυσικά και στα αποδυτήρια από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.
 Η σημερινή νίκη, επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πως η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της Ρόδου είναι πολύ σωστή και προσεγμένη. Πράγμα που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και ο προπονητής της αντρικής ομάδας, Σάκης Δέδες, που βρέθηκε στο γήπεδο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά και σε όλο το τεχνικό τιμ των Ακαδημιών, καθώς η εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα είναι συνεχής!

Η σύνθεση της Ρόδου:

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Cepele, Ρότσι, Σαλπιγκτίδης, Θεοδωρής, Νικηταράς, Κωτιάδης, Τζούρας (71’ Γεωργαλλής), Τιόλης, Καντής, Σταθόπουλος (82’ Διακομιχάλης), Ζαγούρης (68’ Γαϊτάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου