21 Νοε 2018

Άνετα την πρόκριση η Ρόδος!

 Εύκολα πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου τα Ελάφια, που νίκησαν με 5-0 τον τυπικά γηπεδούχο Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Ντεμπούτο για πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους έδωσε ο Σάκης Δέδες. Φανέλα βασικού φόρεσαν για πρώτη φορά φέτος οι Αμανατίδης και Ρίκκα.
 Και τα πέντε γκολ των πρασίνων σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αμανατίδης με δυνατό σουτ. Ακολούθησαν δύο γκολ του Μόσχου, εκ των οποίων το δεύτερο ήταν με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος. Ο Ρίκκα πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, έπειτα από ωραία κάθετη ασίστ του Αμανατίδη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Πάολο Αλιμερκάι, με εντυπωσιακό τρόπο. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ήρεμα, αφού η Ρόδος είχε πετύχει ήδη ένα άνετο σκορ πρόκρισης και φυσικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
 Η Ρόδος, λοιπόν, πέρασε εύκολα, όπως ήταν αναμενόμενο, το εμπόδιο του Αγίου Γεωργίου και βρίσκεται πλέον στην 3η φάση, όπου περιμένει την κλήρωση για να δει τον επόμενο αντίπαλό της. Εξάλλου, το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή από τα Ελάφια. Ας μην ξεχνάμε πως ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια ευκαιρία που μόνο αμελητέα δε μπορεί να θεωρηθεί για μια ομάδα, η απουσία της οποίας από τα επαγγελματικά τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου την έχει πληγώσει τα μέγιστα, τα τελευταία χρόνια.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας (Γιάννης Χατζησταμάτης): Γέροντας, Καυκάκης (13’ Κοστόβ), Σκόρδας, Κόπελλος, Σακελλάρης, Κούτρης, Μπρισνόβαλης (60’ Ντύρος), Παπούλιας, Καιλάκης (46’ Χατζηνικολού), Ζολτάν, Καψαλάκης

ΑΣ Ρόδος (Σάκης Δέδες): Ράντζα (25’ Τσεπέλε), Κεχαγιόγλου, Σαλπιγκτίδης, Αμπελάς, Λαζάρου (26’ Κάππος), Δημητριάδης (28’ Κλαδάς), Ρίκκα, Αλιμερκάι, Μόσχος, Αμανατίδης (52’ Καμπούρης), Κιουπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου