7 Ιαν 2018

Το όνειρο έγινε εφιάλτης

Αν και ξεκίνησε πολύ καλά και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, η Ρόδος δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα στο Ελ Πάσο από τον Εθνικό από τον οποίο ηττήθηκε με 3 – 1.
Οι «πράσινοι» του Τίμου Καβακά ΄’εδειξαν ότι «κατέβηκαν» πολύ διαβασμένοι στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να κλείσουν πολύ καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του, μη αφήνοντας τους παίκτες του Εθνικού να πλησιάσουν με προϋποθέσεις. Στο φινάλε μάλιστα του ημιχρόνου η Ρόδος «χτύπησε» και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν κατά πολύ στροφές και να φθάνουν στην ισοφάριση σχετικά νωρίς (στο 59′). Από εκεί και πέρα, η Ρόδος δεν μπόρεσε να κάνει καλή διαχείριση, έδειξε αγχωμένη και μοιραία γνώρισε την ήττα από τους έμπειρους γηπεδούχους που είχαν τις λύσεις για να «γυρίσουν» το παιχνίδι.
Τα γκολ:
Στο 45′ ο Πινδώνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Νάκας μέσα από την καρδιά της άμυνας του Εθνικού με κεφαλιά έκανε το 0 – 1.
Στο 59′ μετά απο λάθος αριστερά στην άμυνα της Ρόδου, ο Ρομανό πήρε τη μπάλα έκανε τη σέντρα και ο Κατσικοκέρης που ήταν μόνος με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 69′ ο Στασινός έκανε τη σέντρα και ο Μρκτσιάν στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 2 – 1.
Στο 85′ και μετά από αντεπίθεση, ο Κατσικοκέρης από θέση τετ α τετ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Εθνικός (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (82′ Μάναλης), Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Γκέσιος, Τεγούσης (66′ Σωπάσης), Κατσικοκέρης, Ρομάνο (88′ Κατίδης), Παυλάκης
Ρόδος (Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Δαβρής, Μρκτσιάν, Πότσι (71′ Καντιμοίρης), Μίγκας (82′ Ευγενικός), Αυγενικού, Παβίσεβιτα, Νάκας (61′ Μπανγκοπύρα), Πινδώνης
 Πηγή:news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου