27 Νοε 2017

"Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο!"

  Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αφήσει τα στενά του Κορυδαλλού και να γυρίσει στα εδάφη όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, θέτοντας το νησί της Ρόδου ως την αφετηρία για την επιστροφή του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας. Ήρθε στην Ρόδο, μαζί με ένα γκρουπ εξίσου έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, σε μια προσπάθεια της διοίκησης Αυγουστίνου Γιακάι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, που θα είναι ικανή να ξεφύγει από τον βούρκο της Γ΄Εθνικής. Φέτος, με το Ελάφι μας στο στήθος, έχει επωμιστεί το δύσκολο καθήκον να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης της ομάδας. Ένα καθήκον που μέχρι τώρα βγάζει εις πέρας με επιτυχία, εκμεταλλευόμενος κυρίως τον δυναμισμό και την ταχύτητά του. Ο λόγος, φυσικά, για τον Νίκο Λέκκα, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος και αποφασισμένος για το Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην...πρώην, μιας και το πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά και μια ίωση της τελευταίας στιγμής δεν είναι ικανά να τον αφήσουν εκτός από το παιχνίδι που κατά πολλούς θα κρίνει την πορεία της φετινής Ρόδου.
 Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ μίλησε στο GreenDeers για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για το ματς κόντρα στην αγαπημένη του Προοδευτική, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς τους φιλάθλους των Ελαφιών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Λέκκας:


Μια σύνοψη των μέχρι τώρα πεπραγμένων της ομάδας:


«Είμαστε μια ομάδα καινούργια! Αυτή είναι η αλήθεια. Χρειαζόμαστε χρόνο και ξέρουμε ότι αυτό είναι αδύνατο, διότι το πρωτάθλημα είναι μικρό. Αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε με τα όποια προβλήματα προκύψουν εξαιτίας αυτής της κατάστασης και προχωράμε. Είμαστε κοντά στον στόχο που έχουμε θέσει και αυτό είναι το μοναδικό μας μέλημα.»


Επόμενο ματς κόντρα στην Προοδευτική, μια ομάδα κεφάλαιο στην καριέρα σου. Ποια τα συναισθήματά σου που θα τεθείς αντίπαλος με την ομάδα αυτή; Αν δεν κάνω λάθος θα είναι η πρώτη φορά.


«Ακριβώς όπως τα λες. Η Προοδευτική για εμένα είναι κάτι το διαφορετικό. Όντως είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ ως αντίπαλος, αλλά καλώς η κακώς αυτή την στιγμή είμαι στην Ρόδο. Και ας μην ξεχνάμε ότι από εδώ έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα. Είμαι επαγγελματίας στην δουλειά μου και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.»


Πιστεύεις πως θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι και εσύ αλλά και ο προπονητής κ. Ανδράλας γνωρίζετε τα δυνατά αλλά και τα τρωτά σημεία της Προοδευτικής, από την περσινή παρουσία σας εκεί; 


«Πιστεύω ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται μόνο από εμάς. Εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις και θα ακολουθήσουμε το πλάνο το δικό μας και του προπονητή μας. Είμαστε αποφασισμένοι και όσα παιδιά αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα, ώστε να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας.»


Απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας:


«Για να γίνουν όλα αυτά που η διοίκηση και εμείς έχουμε θέσει ως στόχο και προκειμένου η ομάδα να τερματίσει εκεί που πρέπει, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Τους καλώ και εγώ και οι συμπαίκτες μου να γίνουν ο 12ος παίχτης και να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, σ' αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου