29 Απρ 2017

Αποφασισμένοι να το τελειώσουν!

 Αποφασισμένα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να καθαρίσουν και τυπικά την υπόθεση παραμονή δηλώνουν τα ελάφια που έφτασαν -μέσω Αθήνας- πριν από λίγη ώρα στην Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο (17:00) την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά. Η Ρόδος προέρχεται από μια άσχημη εμφάνιση και φυσιλογική ήττα από τον Ηλυσιακό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό και κατήφεια στις τάξεις του συλλόγου. Ωστόσο το αρχικό σοκ έχει ξεπεραστεί και πλέον οι πράσινοι αντιμετωπίζουν με συγκρατημένη αισιοδοξία το αυριανό ματς. 
 Είναι δεδομένο πως τα ελάφια θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αφού η ομάδα των Χανίων παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έχει λόγους να πονοκεφαλιάζεται μιας και Αμανατίδης, Ευγενικός και Κουρούπης δεν ακολούθησαν την αποστολή των πρασίνων, με τους δύο πρώτους να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο αριστερός μπακ θα εκτίσει την ποινή του για δεύτερη και τελευταία αγωνιστική, λόγω συμπλήρωσης 7 κίτρινων καρτών. Πάντως πέρα από τα όποια προβλήματα, δεν λείπει η πίστη για το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο η Ρόδος θα ανανεώσει την παρουσία της στη Γ΄ Εθνική, και θα έχει την ευκαιρία να οργανώσει με μεγαλύτερη σιγουριά και ηρεμία την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρόδου στην Κρήτη:
Πάππος, Κουμέντος, Χατζηλιόντας, Κωνσταντίνου, Τζιμογιάννης, Ιμεραλιλάι, Πιτταράς, Καμπούρης, Στεφανίδης, Ανδρίκος, Βολονάκης, Τζιβίλογλου, Δημητριάδης, Κασαπάκης, Τορεζάνι, Καντιμοίρης, Μοσχάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου