12 Μαρ 2017

Λυτρωτής ο Δημητριάδης με γκολάρα! (pics)

 Κάνοντας μακράν την καλύτερη εμφάνισή της για το 2017, η Ρόδος κατάφερε να πάρει μια τεράστιας σημασίας νίκη, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας! Τα ελάφια μας δείχνοντας συγκεντρωμένα καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, έπαιξαν με πάθος και στο τέλος πανηγύρισαν ένα σημαντικότατο τρίποντο. Δράστης για την ομάδα μας ήταν ο Δημητριάδης, ο οποίος στο 80΄ με μια γκολάρα επιπέδου... Super League, λύτρωσε τους συμπαίχτες του αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το σκορ θα μπορούσε να έχει διαστάσεις θριάμβου, αν τα ελάφια ήταν πιο τυχερά στην τελική τους προσπάθεια, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ματς η Ρόδος!
 Από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, η Ρόδος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε διάθεση να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο διεκδικώντας το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο πέραν της νίκης. Η διάθεση αυτή μετουσιώθηκε σε πολλές και καλές ευκαιρίες, όχι όμως και με γκολ. Η πρώτη σημαντική φάση σημειώθηκε μόλις με την συμπλήρωση του δεκαλέπτου, όταν ο Κωνσταντίνου εξαπέλυσε έναν "κεραυνό", όμως ο Δίμηζας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Η πίεση συνέχισε να υπάρχει, η Ρόδος σφυροκοπούσε διαρκώς και κατάφερε να κλείσει την Τριγλία στα καρέ της. Μάλιστα, τα ελάφια έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία στο λίγο πριν το 30΄, όταν ο Χατζηλιόντας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να περιτριγυρίζουν την αντίπαλη περιοχή, τους έλειπε ωστόσο η αποτελεσματικότητα. Έτσι, το σκορ διατηρήθηκε στο 0-0, μέχρι το λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ένα  ημίχρονο που ανήκε ολοκληρωτικά στους πρασίνους, καθώς έκαναν τα πάντα σωστά με εξαίρεση την τελική προσπάθεια.
 Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο ίδιο σημείο, που τις άφησε το πρώτο. Η Ρόδος έψαχνε με κάθε τρόπο το γκολ, ενώ η Τριγλία έδειχνε αδύναμη να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις των ελαφιών. Η ομάδα μας έχασε ακόμα μια κλασική ευκαιρία στο 3΄ του β΄μέρους, όταν την προβολή του Στεφανίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα, έβγαλε ο Δήμιζας με ακόμα μια εξαιρετική επέμβαση. Καθώς τα λεπτά περνούσαν και το γκολ δεν ερχόταν, τα πόδια των ελαφιών βάρυναν και το άγχος έδειχνε να κυριαρχεί. Ως αποτέλεσμα, ο ρυθμός του ματς έπεσε, χωρίς όμως να αλλάξουν οι ρόλοι. Ο Τερεζόπουλος έριξε στη μάχη τον Αμανατίδη, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική λειτουργία των πρασίνων. Τελικά, η πίεση καρποφόρησε με την συμπλήρωση του 80λέπτου. Ήταν μια ασύλληπτη σουτάρα του Δημητριάδη, αυτή που έμελλε να κρίνει το ματς. Ο νεαρός μέσος βρέθηκε σε διαγώνια θέση, έπιασε ένα δυνατό καλοζυγισμένο σουτ στέλνοντας την μπάλα να αναπαυτεί στο δεξί "παραθυράκι" του Δήμιζα. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, η Ρόδος δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί το προβάδισμά της, και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τα ελάφια να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο με μεγάλο ψυχολογικό αντίκτυπο.
 Η Ρόδος με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 24 βαθμούς, και εδραιώθηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πέρα από τη νίκη όμως, τα ελάφια κρατάνε και  την πολύ καλή απόδοσή τους στο ματς. Η Ρόδος μετά από καιρό έδειξε να αποκτά αγωνιστική ταυτότητα, έπαιξε ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ. Τα δείγματα γραφής του νέου τεχνικού αρχίζουν να γίνονται εμφανή, με τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δούμε την ομάδα μας εκεί που ονειρευόμαστε. Η επόμενη αγωνιστική θα φέρει τα ελάφια μας αντιμέτωπα με τον πρωτοπόρο Ιωνικό, όπου στη Νεάπολη θα διεκδικήσουν χωρίς άγχος ό,τι καλύτερο μπορούν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Δημητριάδης (83’ λ.τ Τζιβίλογλου), Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλαϊ, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Στεφανίδης, Ευγενικός (61’ Αμανατίδης), Πιτταράς (75’ Τορεζάνι)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσαλάς, Μακρής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Καρβουνίδης (83’ Τζάθας), Κότσι (75’ Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Καλογιάννης (66’ Τσεβάς), Νικολόπουλος


Φωτογραφίες:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου