4 Νοε 2016

Κάλεσμα διοίκησης σε φιλάθλους

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου, μέσω της οποίας προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή και να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας κόντρα στον Ιωνικό. Ψυχολογικές ντόπες από πρόεδρο και μέλη της διοίκησης, οι οποίοι βρέθηκαν στα αποδυτήρια και συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους τη νίκη. Η ανακοίνωση: 
 «Η διοίκηση και ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού στην πιο σημαντική αναμέτρηση για το φετινό πρωτάθλημα στην Γ εθνική κατηγορία . Αντίπαλος του ο φιλόδοξος φέτος Ιωνικός , μια ιστορική ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου. 

Η Ρόδος σε αυτό το παιχνίδι εσένα τον οπαδό και φίλαθλό της σε χρειάζεται για να γίνεις ο 12τος παίκτης της και να την στηρίξεις στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σε θέλουμε κοντά μας και στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα. Η Ρόδος μας ανήκει σε όλο το νησί και μαζί με σένα θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και δεν αργεί αυτή η ημέρα. Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι πρέπει να έρθεις στο Δημοτικό Στάδιο. Η παρουσία σου είναι επιβεβλημένη. 

Στα αποδυτήρια διοίκηση και πρόεδρος

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης τα αποδυτήρια της ομάδας επισκέφθηκε η μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος κ. Αυγουστίνος Γιακάι ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές με στόχο να τους τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ιωνικό. Μεταξύ άλλων τους ζήτησε τη νίκη η οποία θα δώσει το έναυσμα για το μεγάλο ξεκίνημα και την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από την αρχή του πρωταθλήματος. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και να γιορτάσουν όλοι μαζί μετά τον αγώνα το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου