5 Νοε 2016

Να θυμηθούμε τα παλιά!

Φτάσαμε πλέον στην 8η στροφή της Football League 2, και η Ρόδος έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Τα ελάφια έχουν συγκεντρώσει 8 βαθμούς και φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αν είχαν περισσότερη τύχη θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στους πρωτοπόρους.
 Αυτό ακριβώς θα επιδιώξουν να επιτύχουν οι πράσινοι στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας (3:00 μμ). Αφενός να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και αφετέρου να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή, δείχνοντας τα ''δόντια'' τους απέναντι σε μια εξίσου ιστορική ομάδα. Ωστόσο μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί το έργο των ποδοσφαιριστών του Σάββα Ορφανίδη, καθώς θα βρουν απέναντί τους μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα η οποία δίκαια χαρακτηρίζεται ως εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Συγκέντρωση λοιπόν και ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται να επιδείξουν τα ελάφια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τρεις βαθμοί οι οποίοι πέρα από την τεράστια βαθμολογική τους σημασία, αποτελούν και θέμα γοήτρου καθώς νίκες απέναντι σε ομάδες όπως ο Ιωνικός ανεβάζουν το πρεστίζ και την ψυχολογία ενός συλλόγου.
 Ασφαλώς στην αυριανή της προσπάθειά της η Ρόδος δεν πρέπει να είναι μόνη. Όπως τα παιδιά θα ματώσουν εντός των τεσσάρων γραμμών για το ελάφι στο στήθος, έτσι και όλος ο φίλαθλος κόσμος οφείλει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα που έχει δοξάσει αμέτρητες φορές το νησί μας. Αυτό άλλωστε ζήτησε και η διοίκηση με ανακοίνωσή της, ένα γήπεδο που θα θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Σε αυτό αποσκοπεί και η απόφαση για δημιουργία μαθητικής εξέδρας. Στο να στραφεί ο νεανικός πληθυσμός του νησιού δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, όπως ακριβώς μας δίδαξαν οι πατεράδες μας. Αύριο η Ρόδος έχει μια μεγάλη ευκαιρία να θυμηθεί την ταυτότητά της. Να θυμίσει στους παλιούς και να δείξει στους νέους το βάρος του ονόματος και της ιστορίας της. Με τον κόσμο στο πλευρό της όλα είναι δυνατά. Ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο, λοιπόν, εκεί όπου θα χτυπούν όλες οι πράσινες καρδιές, ακόμα και όσων βρίσκονται μακριά απ' το νησί μας. Έτσι, να θυμηθούμε τα παλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου