2 Απρ 2014

Πράσινο το ντέρμπι

Το πάθος, η δύναμη και η αποφασιστικότητα των παικτών της Ρόδου ήταν αυτά που έκαναν τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Τα ελάφια του Ανδρέα Σταύρου με άψογη τακτική δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους αντιπάλους, έπαιξαν πολύ έξυπνα με πολύ πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και νίκησαν δίκαια με σκόρ
2-1.
Θα μπορούσαν μάλιστα να σκοράρουν και σε άλλες περιπτώσεις οι ποιο χαρακτηριστικές ήταν:
 Στο 36’ όταν ο Γκάιδας έκανε  μπαλιά στον Ευγενικό ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ σε θέση τετ α τετ χάνοντας σίγουρο γκολ.
 Στο 54’ ο Αμανατίδης πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε στην απέναντι γωνία αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε  πολύ δύσκολα σε κόρνερ.
 Στο 81’ ο Βασιλαράκης έκανε διαγώνια μπαλιά στον Ευγενικό που πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή από αριστερά και από θέση σε θέση τετ α τετ σούταρε με το αριστερό  άουτ.
 Τα γκολ:
Στο 8’ ο Ευγενικός κυνήγησε τη φάση έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή σέντραρε.ο Αμανατίδης έκανε την προβολή και μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα ο Γεωργάς δεν δυσκολεύτηκε  να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
 Στο 71’ ο Ευγενικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
.
 Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης (Καρκαλιανίδης, Στέργος Γιακουμάκης)

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καμπούρης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Βιτσέντζος, Μαλλιάκας (62’ Αθανασίου), Ταγκάεφ (69’ Βασιλαράκης), Αμανατίδης, Γεωργάς (77’ Κουρέτας), Ευγενικός, Γκάιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου