8 Απρ 2014

ΑΕΡΑ-ΡΟΔΟΣ 3-1

Δεν τα κατάφερε η Ρόδος στην 3η αγωνιστική των play off της Α’ Κατηγορίας.
Μέσα σε εχθρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων,η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου έχασε στ΄Αφάντου  με 3 – 1 .Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού η Ρόδος ήταν καλοστημένη στον αγωνιστικό χώρο,έχασε ευκαιρίες και δυσκόλεψε αρκετά τις κινήσεις των παικτών του ΑΕΡΑ..
Στο 18’ μετά από αντεπίθεση, ο Ταγκάεφ έκανε ένα ωραίο σουτ από τα αριστερά το οποίο όμως «βρήκε» πάνω σε αμυνόμενο και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στο 46’ ο Ευγενικός ελίχθηκε ωραία έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 53’ από ωραία εκτέλεση φάουλ του Αμανατίδη από τα δεξιά, η μπάλα έκανε ένα μικρό γκελ μπροστά στον Κουρέτα ο οποίος πάνω στην κίνηση και με ένα πολύ ωραίο σουτ την έστειλε στο «παραθυράκι» πετυχαίνοντας έτσι ένα πολύ ωραίο γκολ (1 – 1).
Στο 59’ ο Γεωργάς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Με λάθη εις βάρος της Ρόδου ήταν η διαιτησία του Κόλλια (Στέργος Γιακουμάκης, Ατσικνούδας)     Η Σύνθεση της Ρόδου

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Αθανασίου (46΄ Κουρέτας), Βιτσέντζος, Παπαδόπουλος, Ταγκάεφ (28’ λ.τ. Βασιλαράκης), Γεωργάς, Αμανατίδης, Ευγενικός, Γκάιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου