4 Νοε 2010

Δελτίο τύπου Σ.Φ.Ρ. Κακιά Σκάλα

Με δεδομένα τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας μας και σε συνδυασμό με την άτυπη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ, θέλουμε για ακόμα μία φορά να στείλουμε ένα μήνυμα συστράτευσης σε όλα τα Ελάφια του νησιού μας! Πρέπει να δείξουμε σε όλους τους. κακόπιστους, ότι είμαστε τα αφεντικά του νησιού και αυτό δεν σηκώνει ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση! Καλούμε όλους αυτούς που ταξιδέψαμε μαζί στο όνειρο της Β' Εθνικής, που μαζί πανηγυρίσαμε όλα τα νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας μας να σταθούν στο πλευρό της Ελαφάρας μας, τώρα που η ομάδα μας, μας έχει όλους ανάγκη!
Ως επίσημος σύνδεσμος αυτής της ομάδας, ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση μας, επώνυμους και ανώνυμους και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά μέχρι το τέλος και αυτής της σεζόν με αποτέλεσμα την άνοδό μας εκεί που ανήκουμε!
Όποιος από τους γνωστούς επιχειρηματίες φίλους της ομάδας μας, πιστεύει πως μπορεί να αναμειχθεί στα διοικητικά του συλλόγου με στόχο την οικονομική ανάκαμψη (με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί), ήρθε η ώρα να το κάνει και αυτό θα εκτιμηθεί ανάλογα από τον μεγαλύτερο και πιο Ιστορικό σύνδεσμο Φιλάθλων της Δωδεκανήσου!
Τέλος, καλούμε την διοίκηση και τον πρόεδρο, Τώνη Μαρτίνη, να συνεχίσει να μας ταξιδεύει στο όνειρο, μαζί με τους νέους παράγοντες που ελπίζουμε να έρθουν στην οικογένεια της ΕΛΑΦΑΡΑΣ μας!
Ρόδος και ΜΟΝΟ Ρόδος μάγκες και τίποτα άλλο! Όποιος μπαίνει σε «χωράφια» που δεν πρέπει. περισσεύει! Η Ρόδος ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα της Διαφάνειας και αυτό δεν αλλάζει όσο και να προσπαθούν κάποιοι «διαδικτυακοί οπαδοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου