4 Νοε 2010

Συνεχίζεται η αγωνία

Δυστυχώς, η προσπάθεια των φιλάθλων της «Κακιάς Σκάλας» δεν ευδοκίμησε, αφού μόνο δύο ήταν εκείνοι που τίμησαν την πρόσκληση της Διοίκησης και των φιλάθλων. Στην άτυπη Γενική Συνέλευση πέρα από τον αποχωρήσαντα πρόεδρο Τώνη Μαρτίνη, παρέστησαν οι Χρυσόστομος Ψέλλας, Νικήτας Χαρτερός, Γιάννης Τσαγγάρης, Φανούρης Ροδίτης, Ευθύμιος Ξυπολητάς, Γιώργος Αλεξίου, όπως επίσης οι Μιχάλης Κάρρας και Κάλλιστος Διακογεωργίου ενώ πιο μετά έδωσε το «παρών» και ο Κώστας Ταρασλιάς.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Χρυσόστομος Ψελλας ο οποίος χαρακτήρισε τη βραδιά, σαν εκείνη που κρίνει το μέλλον της ομάδας, μετά από την παραίτηση του Τωνη Μαρτίνη. Ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε απολογισμό από την ημέρα που πήρε η Ρόδος την θέση του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, μέχρι την ημέρα της παραίτησης του.
Ιδιαίτερα αιχμηρός, αλλά χωρίς να αναφέρει όνομα, ο Τώνης Μαρτίνης μίλησε για μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο οποίος ενδιαφερόταν να συμμετάσχει σε ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος, ενώ καθόλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο ίδιος έλεγε πώς δεν θα αφήσει μόνη της την ομάδα ψάχνοντας να βρει μαζί με τους πρωην συνεργάτες του λύσεις σε ότι αφορά τη διοικητική συνέχεια.
Ο Ψελλας έδωσε τον λόγο στους παρευρισκόμενους, προκειμένου να τοποθετηθούν για την κατάσταση, αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρχαν προτάσεις για λύση στο διοικητικό αδιέξοδο μετά την παραίτηση των Μαρτίνη-Ροδίτη, αλλά και την απουσία πολλών άλλων για τους οποίους εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους πολλοί από τους παρευρισκόμενους, αλλά και από τους φιλάθλους της ομάδας.
Όταν ζητήθηκε από τον Διακογεωργίου να τοποθετηθεί, εκείνος ζήτησε ευγενικά την αποχώρηση των δημοσιογράφων, θέλοντας προφανώς να συζητήσει με τους Διοικούντες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως και έγινε. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν ποια είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα και ποιο είναι το μέλλον της.
Ακολούθησαν και τοποθετήσεις αλλά και αντεγκλήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο Διακογεωργίου σε κάποιο σημείο της Συνέλευσης αποχώρησε προβάλλοντας επαγγελματικούς λόγους, ενώ έφυγε κι ο Γιώργος Αλεξίου ο οποίος διαφώνησε σε κάποιο σημείο της συνέλευσης με τους φίλους της ομάδας, λίγο πριν μπει σε αυτήν ο Κώστας Ταρασλιάς.
Ο Μαρτίνης κατέβαλε προσπάθειες να βρεθεί λύση στο υπάρχον ζήτημα για το οποίο σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπήρχαν δυο τάσεις. Είτε να αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Χρυσόστομος Ψέλλας, είτε να υποδειχθεί και να γίνει αποδεκτή πρόταση διοικητική διάδοχης κατάστασης από τον Τωνη Μαρτίνη.

 Από τη mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου