12 Νοε 2010

Παραιτούμαι από κάθε αξίωμα

Δήλωση του Χρυσόστομου Ψέλλα :

Είναι γνωστό ότι διατελώ Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος στην Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΠΑΕ, από ιδρύσεως της ΠΑΕ, και ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει και απορροφά όλους τους κραδασμούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς, της ομάδας.
Αναγκάζομαι από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών να προβώ σε αυτήν την έγγραφη ανακοίνωση – γνωστοποίηση προς όλους, επειδή από τη μια πραγματικά αγαπώ και νοιάζομαι για αυτήν την ομάδα, γεγονός που δεν αμφισβητείται από κανένα, και από την άλλη επειδή προβληματίζομαι για το μέλλον και γενικά την ύπαρξή της.
Αυτή τη στιγμή όπως είναι γνωστό η ομάδα μας, μετά την παραίτηση του Προέδρου κ. Μαρτίνη, παραμένει ακυβέρνητη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εξαιτίας της αγάπης μου για την ομάδα και της πίστης μου στη δυναμική που αυτή αναπτύσσει μέσω του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της, ανέλαβα την πρωτοβουλία να προχωρήσω σε διάφορες επαφές τόσο με μετόχους της εταιρίας, όσο και με φίλους αυτής, προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο σχήμα διοίκησης που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα αυξημένα προβλήματά της στο μέσο της ποδοσφαιρικής σαιζόν.
Παρόλη τη προσπάθεια που κατέβαλα και τη καλή διάθεση όλων όσων κάλεσα, δεν στάθηκε δυνατό να λάβω τις απαραίτητες εγγυήσεις από κανέναν, έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την πορεία της απερίσπαστη από οικονομικές και διοικητικές έννοιες, για να πετύχει το στόχο που από την αρχή της σαιζόν είχαμε βάλει και που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ εθνική κατηγορία.
Κατόπιν τούτου, έχοντας πλήρη συναίσθηση ευθύνης, σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εκτελώ χρέη αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ μέχρι και την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010, από τότε δε και μετά, ελλείψει όπως προείπα εξεύρεσης λύσης, παραιτούμαι από κάθε αξίωμα και θέση που κατέχω στην ΠΑΕ, παραμένοντας απλός λάτρης, φίλαθλος, σύμμαχος και ηθικός συμπαραστάτης της ομάδας, των ποδοσφαιριστών, του προπονητή αυτής, όσο αυτοί μου το επιτρέψουν.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου