11 Νοε 2010

Ανακοίνωση Σ.Φ.Ρ. Κακιά Σκάλα

Μετά τα όσα προβληματικά συμβαίνουν για την ομάδα μας τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ρόδος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η διοίκηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, είναι μακριά διώχνει τις ευθύνες από πάνω της και γενικότερα δεν ασχολείται θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει στον κόσμο της ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Μια συμπεριφορά η οποία μας βρίσκει αντίθετους. Θα έπρεπε αυτές τις δύσκολες ώρες να ήταν παρούσα και όχι απούσα από τα προβλήματα της ομάδας. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα με την απουσία της αλλά ψάχνοντας λύσεις που θα δώσουν το δικαίωμα να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και όσοι θέλουν να ακολουθήσουν.
Εμείς οι οργανωμένοι φίλαθλοι της κακιάς σκάλας καθώς επίσης και οι υγιείς φίλαθλοι της Ρόδου απαιτούμε άμεσα την εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο διοικητικό πρόβλημα.
Η απουσία δεν είναι λύση αλλά διάλυση και ο καθένας έχει το μερίδιο που του αναλογεί απέναντι στην ιστορίας της .
Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο όπου ακόμα και την Δευτέρα στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων υπάρχει ο φόβος ο αγώνας να χαθεί στα χαρτιά γιατί δεν θα υπάρχουν τα χρήματα για να πληρωθεί η διαιτησία.
Αυτό δηλώνει κατάντια και όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια κάπου πρέπει να λογοδοτήσουν.
Εμείς θα είμαστε σαν φίλαθλοι εκεί που πρέπει να είμαστε . Και θα κάνουμε το καθήκον μας. Γνωρίζουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης.

Εσείς αλήθεια σαν διοίκηση τι θα πράξετε.

Περιμένουμε.........


Το προεδρείο της Κακιάς Σκάλας Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου