23 Αυγ 2010

Νέα Δ.Ε. στον Σ.Φ.Ρ. Κακιά Σκάλα

Χθες το βράδυ διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής του Σ.Φ.Ρ.Κακιά Σκάλα.
Η διαδικασία ξεκίνησε με ομιλία του απερχόμενου Προέδρου Σταύρου Νικηταρά, μετά ακολούθησαν ομιλίες των δύο υποψηφίων Μερκούρη Ανδρέα και Βελή Αμβρόσιου. Το κλίμα ήταν ενωτικό και υπήρχε διάθεση από όλους να στηρίξουν αυτή την νέα προσπάθεια.
Μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση των ψήφων , οι εκλεχθέντες συνεδρίασαν και συγκρότησαν σε σώμα την νέα Διοικούσα Επιτροπή του συνδέσμου η οποία είναι η εξής :

Πρόεδρος :  Μερκούρης Ανδρέας
Αντιπρόεδρος :  Βελής Αμβρόσιος
Γραμματέας :  Γαλανάκης Ρούσσος
Ταμίας :  Λαδόπουλος Νίκος
Γραφείο Τύπου :  Μπελιγράδης Γιώργος
Υπεύθ. Πυρήνα Αρχαγγέλου : Μάκιαρης Παναγιώτης
Υπεύθ. Υλικού : Διαμαντίδης Νίκος

Αναπληρωματικά μέλη : Καραμαρίας Γιώργος , Χατζηνικήτας Γιώργος, Παπάζογλου Γιάννης.

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΕΛΑΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΣΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΑΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κακια Σκαλα συνεχιζει, η Ροδος προοδευει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalispera elafia egw me ti seiramou thelw na euxaristisw tin proigoumeni dioikisi kai twn proedrotis kai filo stauro nikitara gia oti kanane mexri simera kai eimai sigouros oti tha einai diplamas stin prospatheia na kanoume ena dunato sundesmo me pio polu kosmo.thelw na euxaristisw osous me timisan me tin psifotous kai na einai sigouri oti tha kanoume ta panta mazi me to upoleipo sumvoulio gia na to petuxoume. den ftanei omws auto sas theloume olous diplamas gia ena syndesmo pou tha exei dynami kai fwni mono etsi tha voeithisoume tin omadaramas na anevei sti vita ethniki o sundesmos den einai twn 7 tou symvouliou alla olwn twn elafiwn i dikisas fwni tha einai i dynamimas oloi mazi gia tin agapimenimas omada fortsa rodos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να «ανοίξει» τη σκέψη του και να πει οτιδήποτε για τον (τόσο) άδικο χαμό ενός νεαρού παιδιού, γεμάτου χαρά και διάθεση για ζωή… Το μόνο, λυτό και απέριττο, που μπορούμε να πούμε στην οικογένεια και τους φίλους αυτού του παιδιού, είναι πως θα θέλαμε να δεχθούν τα θερμά μας συλλυπητήρια και πως η οικογένεια της Ρόδου, όπως και ο σύνδεσμος «η Κακιά Σκάλα», θα είναι πάντα στο πλευρό τους, όπως ήταν και στο πλευρό του αδικοχαμένου Μιχάλη στα τόσα παιχνίδια της αγαπημένης του αμάδας που παρακολουθήσαμε μαζί από τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου.
    Τα χειρότερα τελικά συμβαίνουν στις πιο ανύποπτες στιγμές… Κάπως έτσι έγινε και με τον μικρό Μιχάλη Μαγκαφά, ο οποίος δε θα βλέπει από εδώ και πέρα την αγαπημένη μας ομάδα… Τέλος, από τον σύνδεσμό μας εστάλει στεφάνη στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου μας και παρέστει αντιπροσωπεία στην κηδεία αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους. Σήμερα και ώρα 7:30 στο δημοτικό στάδιο ρόδου η ομάδας μας δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα με αντίπαλο τον Ναυπακτιακο δεν πρέπει να λείψει κάνεις. Γίνετε μια καινούργια αρχή και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί , αν αγαπάμε τη Ρόδο μας ήρθε η ώρα να το δείξουμε αν θέλουμε μια Ρόδο δυνατή που να έχει πρωταγωνιστικό ρολό στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα . Γι’ αυτό λοιπόν όλοι στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας στην προσπάθεια τους. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΑΦΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή