22 Αυγ 2010

Οι στόχοι φέτος είναι υψηλοί και πρωταγωνιστικοί

Δηλώσεις του Γιώργου Στράντζαλη μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
"Καταρχήν πρέπει να πούμε πώς στην Κουτσούφλιανη οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Μέσα από όλα αυτά βγαίνει και η καλή διάθεση, για να κάνει μια ομάδα τη προετοιμασία που απαιτείται προκειμένου να έχει στη συνεχεία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ουσία είναι πώς όλοι αναλογίσθηκαν τους στόχους της ομάδας για φέτος που είναι υψηλοί και πρωταγωνιστικοί.

Στην ομάδα υπάρχουν φέτος έμπειροι αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές. Νομίζω πώς μέχρι τώρα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό ένα δέσιμο μεταξύ τους. Υπάρχει ήδη η σχέση που απαιτείται σε μια ομάδα. Υπάρχει η χημεία της εμπειρίας και του ενθουσιασμού, κι έχει ήδη περάσει σε όλους το μήνυμα πως μπορούμε να πετύχουμε. Αυτό εισέπραξα κι εγώ, από την τριβή μου με τα παιδιά σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας στην Κουτσούφλιανη. Η ομάδα μας διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα σαν σύνολο, αλλά και μειονεκτήματα.

Για παράδειγμα, έχω διαπιστώσει πρόβλημα στην αμυντική μας λειτουργία, ιδιαίτερα όταν χάνεται η μπάλα. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται πειθαρχία στο παιχνίδι μας αλλά και να καταλάβουν όλοι το ρόλο τους μέσα στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να διορθωθεί και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε την εικόνα που δεν είναι κακή αλλά θέλει βελτίωση. Στην επιθετική μας λειτουργία πρέπει να πω ότι υπάρχει ποιότητα και γι αυτό έχουμε δώσει περισσότερη σημασία στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Μέσα από αυτά τα στοιχεία, έρχεται και η σωστή ανάπτυξη και φυσικά το γκολ που θέλει μια ομάδα για να φτάσει στις νίκες. Δουλέψαμε ακόμα και πάνω στα στημένα λόγου χάριν . Στην περίπτωση αυτή μας βγαίνουν κάποια πράγματα. Σε σχέση με πέρυσι, φέτος υπάρχει θετική συμπεριφορά από όλους. Αυτός είναι ο λόγος που αλλάζουμε συνεχώς τα πρόσωπα στην άμυνα. Για να αποκτήσουν εμπειρία και όποτε χρειασθεί στο πρωτάθλημα και κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, χωρίς να αλλάξουν κάτι στο παιχνίδι τους.

Από δω και πέρα μπαίνουμε στο φορμάρισμα της ομάδας, αλλά και το μοντάρισμα της. Πέρα από τον αγώνα Κυπέλλου, θα χρειασθούν ακόμα δυο φιλικά για να ολοκληρωθεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Χρειαζόμαστε κι άλλη δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Από κει και πέρα, δεν θα γίνει το φιλικό με τον Εθνικό διότι θα μας βγάλει εκτός προγράμματος ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ναυπακτιακό".

Πηγή golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου