9 Μαΐ 2010

Ολυμπιακός Βόλου - Ρόδος 5-2

Κανένα σχόλιο.........

Μόλις στο 2' ο Ολυμπιακός με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα μετά από σέντρα και κεφαλιά πέτυχε το 2-0.
Στην επανάληψη, η Ρόδος αιφνιδίασε σκοράροντας με το... καλημέρα. Συγκεκριμένα, στο 47' και μετά από κόρνερ του Αθανασίου, ο Κακλαμάνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου.
Ο Ολυμπιακός "απάντησε" άμεσα και στο 50' με σουτ πέτυχε το 3-1.
Στο 65' με πλάσε από το ύψος του πέναλτι έγινε το 4-1.
Πέντε λεπτά αργότερα, η Ρόδος έχασε με κόκκινη κάρτα τον Γ. Καντιμοίρη και ο Ολυμπιακός έφτασε σε πέμπτο γκολ στο 80' .
Το ματς ολοκληρώθηκε με το γκολ του Luziano στο 89', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Ρόδος : Στογιάννης, Καλλιμάνης, Παπαδημήτρης, Pripou, Αθανασιάδης (73΄ Αθανασίου), Luziano, Στ. Καντιμοίρης, Στεργαλάς (28΄ Κόντης), Zilvan, Lazetic (46΄ Γ. Καντιμοίρης), Κακλαμάνος

6 σχόλια:

  1. O MAOURER MAS EFTEGE KAI ALAZOUME PROPONHTES LES KAI PAIZOUME PLAYSTASION
    ETSI DEN FTIAXNONTE H OMADES :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιασθει το 5 η το 2...
    Εγω λεω να αφησουμε κατα μερος τους εγωισμους τις φασαριες τα προσωπικα και την παθιασμενη αγαπη μας στο ποσο αδικημενοι ειμαστε και να κοιταξουμε να βαλουμε την ΡΟΔΟ ΜΑΣ πανω απο ολους. Αμα μπορειτε. Αν δεν...τοτε ας πουμε ευχαριστω για την παρουσια μας στην Β Εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παικτες να ματωσουν την φανελλα τους και να αποδωσουν αναλογα με τα προσοντα τους. Που για αυτα τους προσλαβαμε στην δουλεια μας.
    Αυτοι ειναι οι παικτες που εχουμε γιατι εμεις τους φεραμε στην ομαδα για αυτα τα προσοντα τα οποια κατεχουν. Δεν πηραμε σαλλπιγγιδη και ζηταμε να μεταμορφωθει σε μεσσι. Αυτους φεραμε και στην αρχη και στην μεση του πρωταθληματος γιατι αυτα τα χρηματα ειχαμε. Και αυτοι οι παικτες κερδισαν Κερκυρα Ολυμπιακο ...και εχασαν απο Αιγαλεω...
    Αυτη ειναι η ομαδα μας, αυτη με τους 34β 2 λιγοτερους απο τον Ιωνικο και 6β απο τους υπολοιπους. Αυτη ειναι η δυναμη μας και με αυτη θα τελειωσουμε και τα μπαραζ. Αυτος ειναι ο προπονητης, αυτη ειναι η διοικηση και αυτοι ειμαστε εμεις.
    Οι παικτες και οι παικτες... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ και τιποτα δεν μπορει να αλλαξει, ουτε μεσσι εχουμε ουτε καραγκουνη ουτε αλλη ψυχαρα.
    Αυτοι ειναι και αυτους πηραμε γιατι τοσα ειχαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ!Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΘΟΔΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΤ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ...ΙΣΩΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΥΣΕ!ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΝΥΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΩΡΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΗΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ...ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ...ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΕΝ ΛΕΦΤΑ!
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΗΤΑ!!!ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ!ΤΩΡΑΑ!ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ! ΜΟΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΡΟΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thn Kyriakh oloi ghpedo!Ta polla logia einai ftoxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή