8 Μαΐ 2010

Με πολλές ελλείψεις

Με πολλές ελλείψεις θα παραταχθεί η Ρόδος στο Βόλο .
Θα απουσιάσουν οι Δανάς, Ιράλα, Μπιμπίρης, Πελέκης, λόγω τιμωρίας και οι Μαϊλης, Βεργώνης, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.
Η 18άδα που ταξίδεψε είναι: Στογιάννης, Ριγανάς, Pripou, Παπαδημήτρης, Σωτήρχος, Καλλιμάνης, Αθανασίου, Σ. Καντιμοίρης, Γ. Καντιμοίρης, Κόντη, Luziano, Zilvan, Στεργαλάς, Αθανασιάδη, Lazetic, Κακλαμάνος, Αγγελόπουλος, Τριχιάς.

3 σχόλια:

  1. Και παλι καλα που κρατησαν τοσες μερες χωρις να πλακωθουν αλλα τωρα που το κανουν ειναι κριμα και αδικο να χαλασουμε το οικογενειακο περιβαλλον και να παμε να πεσουμε στα Ταρταρα ολοι μαζι...,
    Βρειτε τα και σωστε την ομαδα!
    Ο κοσμος θα ειναι διπλα σας!!!
    Υ.Γ. Προεδρε μην κατσεις να ακουσεις κανεναν παλι και παρεις βιαστικες αποφασεις!
    Χτυπα το χερι στο τραπεζι(να μην ειναι γυαλινο)και τριξε τους τα δοντια(μην τους τα βγαλεις)!

    Το παρακατω link ειναι η αφορμη που μπηκα και εγραψα τα παραπανω!!!

    http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=8383%3A2010-05-08-16-23-13&catid=1%3Alatest-news&lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αιτια που γραφω ειναι αυτη.
    http://www.rodosfc.com/News.php?News_ID=523

    1."Η δίμηνη -και προτίστως σκόπιμη- καθυστέρηση καταβολής δόσεων σε ποδοσφαιριστές που είναι οι καλύτερα αμοιβόμενοι...."
    Αφου ζητηται αυτοσυγκεντρωση απο τους παικτες, για να πετυχει η παραμονη στην κατηγορια, τοτε ποιος ο σκοπος της σκοπιμοτητας της καθηστερησεως της καταβολης των δοσεων? Δηλαδη υπαρχουν τα χρηματα αλλα δεν πληρωνει η διοικηση.

    Αυτα εκανε και η διοικηση του Διαγορα αλλα ηταν πολυ ποιο πριν, τοτε που επερνε η χρονικη στιγμη για απειλες και ταξεις...

    2) Αυτη η αψυμαχια Στραντζαλη-Παναγιωτοπουλου πως θα φερουν ηρεμια στην ομαδα? Δηλαδη δεν υπαρχει αλλη λυση στο πειθαρχικο παραπτωμα του τερματοφυλακα?

    3) Αφου υπαρχει διοικηση, ΟΛΟΙ συμβαλλουν στο πως διοικηται η ομαδα. Τα μελη της διοικησεως συζητουν και περνωνται οι αποφασεις. Επομενως ουτε ο προεδρος μπορει να λεει οτι δεν φταιει αυτος γιατι αλλοι τον συμβουλεψαν, ουτε τα μελη της διοικησεως μπορουν να "πλενουν τα χερια τους" απο τις ευθυνες.

    Και να λεμε "μπραβο μας" στις επιτυχιες μας ΑΛΛΑ και να παραδεχωμαστε τα λαθη μας στις αποτυχιες μας.

    Και για να μην πεταχτει παλι καποιος η καποιοι που θα μιλησουν "για αλλη στεγη" και αλλα τετοια κουφα και απαραδεχτα, ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ....ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.
    Ειναι δικαιωμα μου και υποχρεωση μου να γραφω την γνωμη μου.
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Ζαρκο 4 προσεχε τη γραφεις γιατι η λεξη τραπεζια ειναι απαγορευμενη απο τον προεδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή