10 Ιαν 2010

Παληκαρίσια νίκη

Η Ρόδος πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και νίκησε δίκαια και καθαρά τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-2.Μια Ρόδος παθιασμένη κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο και να βάλει τα θεμέλια για την μεγάλη νίκη. Στην επανάληψη τα «ελάφια» συνέχισαν να αγωνίζονται έξυπνα και κράτησαν εύκολα το σκορ του ημιχρόνου. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να σταθούν όρθιοι τόσο στα εχθρικά σφυρίγματα του διαιτητή όσο και στον κόντρα άνεμο και να πανηγυρίσουν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη τα ελάφια έγιναν ο φονέας των πρωτοπόρων αφού και η Κέρκυρα έφυγε ηττημένη από τη Ρόδο.
Τα γκολ
Μόλις στο 6’ ο Γιώργος Καντιμοίρης πάσαρε στον Λάζετιτς και αυτός με πλασέ μέσα από την καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού με πλασέ στην γωνία άνοιξε το σκορ (1 – 0).
Στο 20’ ο Πλιάγκας μπήκε από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή και πάσαρε στον Αμπράμοβιτς ο οποίος με ένα ξερό συρτό πλασέ λίγο έξω από την μικρή περιοχή κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην γωνιά του Παναγιωτόπουλου κάνοντας το 1- 1.
Στο 25’ ο Ιράλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Κηπουρού κάνοντας το 2 – 1.
Στο 40’ ο Δανάς απέφυγε δυο αντιπάλους από τα αριστερά και μπήκε μέσα στην περιοχή γυρίζοντας τη μπάλα στον Λάζετιτς ο οποίος πάσαρε στον Γιώργο Καντιμοίρη και αυτός με δυνατό σουτ ξετίναξε τα δίχτυα του Κηπουρού (3 – 1).
Στο 86’ ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι μετά από μια προσπάθεια του Αμπράμοβιτς με τον Πρίπου μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ροτζέριο Μάρτινς μειώνοντας σε 3 – 2.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Βεργώνης, Πλιάγκας, Οξύζογλου, Παναγιωτόπουλος, Ιράλα, Αλβάρεζ, Πελέκης, Δανάς και Σολάκης.

ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Σταμάτης Καντιμοίρης, Πρίπου, Οξύζογλου (80’ Παπαδημήτρης), Ιράλα, Ζιλβάν (61’ Κόντη), Βεργώνης, Γιώργος Καντιμοίρης (77’ Κακλαμάνος), Πελέκης, Λάζετιτς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Κόρμπος, Ζαραδούκας, Μόντζε, Αλβάρεζ, Μάρτινς, Αμπράμοβιτς, Καπάνταης (73’ Καρλόπουλος), Πλιάγκας (53’ Σολάκης), Ψυχογιός, Κακαράς (46’ Καπετάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου