9 Ιαν 2010

Ανησυχία για την διαιτησία

Την ανησυχία της εξέφρασε μέσα από το επίσημο σάιτ της η ομάδα της Ρόδου για την αυριανή διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλωστε οι τελευταίες διαιτησίες μαρτυρούν ότι η Ρόδος έχει γίνει στόχος υπόγειων συμφερόντων και κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει αφού ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή οι αγώνες να παίζονται μέσα στο γήπεδο επί ίσοις όροις
Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:
Τα όσα διαδραματίζονται σε κάθε αγωνιστική με τη διαιτησία, έχουν πολλές φορές επισημανθεί από την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ. Για τον διαιτητή του αγώνα με τον Πιερικό κ. Σφήκα (είναι αλήθεια πως κατάγεται από την Κατερίνη;) δεν ασχοληθήκαμε - που κακώς δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε μια φάση δύο ανατροπών, την οποία είδε το πανελλήνιο από τηλεοράσεως.
Ως τώρα παρά τις διαμαρτυρίες μας δεν δίδεται η πρέπουσα σημασία και βαρύτητα στα όσα αναφέρουμε!
Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ελπίζουμε να μην εμφανισθεί διαιτητής με υψηλές επιδόσεις στην Χειρουργική ή στην ...κοπτική - ραπτική! Η Ρόδος αγωνίζεται με τις δυνάμεις της, θεωρούμε πως όλοι ξέρουν την καθαρότητα της και περιμένουμε τον Κυριακάτικο αγώνα, ως γιορτή του ποδοσφαίρου που μπορεί να κερδίσει τελικά ο καλύτερος.
Καλούμε τους φιλάθλους μας, τους φίλους από τους Συνδέσμους οπαδών μας, τους ήρωες φιλάθλους της Κακιάς Σκάλας, τους Ναΐτες και τους Μυρμιδόνες, να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας και να αποδείξουν γι άλλη μια Κυριακή την Ροδίτικη φιλοξενία σε όσους από τον Βόλο βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο μας.
Ευχόμαστε δίκαιη διαιτησία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου