29 Νοε 2021

Άνετη κι ωραία!


 Ήταν άνετη, ήταν ωραία, ήταν αεράτη και τετράσφαιρη!

Η Ρόδος συνέχισε με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Super League 2, φιλοξενώντας για την 5η αγωνιστική την ομάδα της Ζακύνθου. Όπως μαρτυρά και το τελικό 4-0, συζήτηση για την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι δυνατόν να γίνει. Η Ρόδος έβγαλε για ακόμα ένα ματς σοβαρότητα και προσήλωση στο πλάνο της, έδειξε απόλυτο σεβασμό απέναντι σε μια ταλαιπωρημένη, νησιωτική ομάδα και σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια άνετη επικράτηση.
 Ο Σταματελόπουλος συνέχισε το καλό σερί σκοραρίσματος που έχει χτίσει το τελευταίο διάστημα και μόλις στο 4ο λεπτό έδιωξε το όποιο άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Σκυτάλη πήρε ο Μαρκόφσκι, ενώ Σταματελόπουλος ξανά και Αδαμάκης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Στα αξιοσημείωτα είναι η επιθετική συγκομιδή των Ελαφιών, αφού τα 10 γκολ σε 10 αγωνιστικές την καθιστούν την καλύτερη του ομίλου.
 Με απόλυτα θετικό πρόσημο έκλεισε, λοιπόν, ένα πρόγραμμα 3 αγώνων μέσα σε 7 μέρες, αφού τα Ελάφια πήραν 7 βαθμούς με απολογισμό 2 νίκες, η μια εκ των οποίων ήταν ο θρίαμβος με 3-0 στο ντέρμπι του νησιού, αλλά και μια παλικαρίσια ισοπαλία στη δύσκολη έδρα των Χανίων.
 Πλέον η Ρόδος, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις της, βρίσκεται στη 2η θέση του Β' Ομίλου της Super League, με μόλις έναν βαθμό να την χωρίζει από την κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου