15 Φεβ 2021

Πάτησαν ξανά χορτάρι τα Ελάφια!


 Πέρασαν τρεις μήνες και κάτι ψιλά, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της Football League να πατήσουν γήπεδο. Ανάμεσά τους και η Ρόδος που πάτησε και πάλι χορτάρι, επιστρέφοντας στις προπονήσεις, έστω και λειψή. Η κακοκαιρία που σαρώνει όλη τη χώρα δεν επέτρεψε σε πολλούς ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στο νησί, με αποτέλεσμα σήμερα να προπονηθεί ένα γκρουπ των μισών περίπου ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ.


 Με το πέρας των ημερών και την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών, η ομάδα θα επιστρέψει εξ ολοκλήρου στη βάση της και θα μπει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Πάει για 28 Μαρτίου η έναρξη!

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας με τις 20 ΠΑΕ που την αποτελούν. Ως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ορίστηκε αυτή του Σαββατοκύριακου στις 27 - 28 Μαρτίου. Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας, με τις ομάδες να λαμβάνουν περί τα 60.000€ μικτά έκαστος, σύμφωνα με πληροφορίες και δηλώσεις του κ. Λεουτσάκου. Τέλος, αναμένεται να ακολουθήσουν και νέες τηλεδιασκέψεις, με σκοπό την ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τη βεβαίωση πιστής εφαρμογής τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου