20 Ιαν 2021

Στα σκαριά ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΣ ΡΟΔΟΣ 1968!


 Ένα όνειρο αρκετών ετών φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά για τους φιλάθλους της Ρόδου! Όπως φαίνεται όλα είναι έτοιμα για την ίδρυση του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΣ ΡΟΔΟΣ 1968! Ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη βαριά φανέλα με το Ελάφι στο στήθος και την δόξασαν είτε στην Α' Εθνική είτε σε άλλες κατηγορίες, θα έχουν πλέον την ευκαιρία να υπηρετήσουν ξανά τα πράσινα χρώματα, όντας μέλη του Συλλόγου αυτού. 

 Με πρωτοβουλία του Μιχάλη Δράκου και έπειτα από απαίτηση πολλών άλλων παλαιμάχων και φιλάθλων, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές στο Σύλλογο. Ήδη μεγάλα ονόματα της ένδοξης ιστορίας που ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος, αλλά και παιδιά που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με το Ελάφι στο στήθος έχουν εγγραφεί. Ο Σκαρτάδος, ο Γιωργαλλής, ο Πιάς, ο Διακονικολάου, ο Σταμάτης και Γιώργος Καντιμοίρης, ο Ισκάς, ο Κακλαμάνος, ο Ροδανάκης, ο Μαλλιάκας είναι μερικοί μόνο από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Συλλόγου, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Μιχάλη Δράκο, στο τηλέφωνο 6977776876.

 Είναι δεδομένο ότι η κίνηση αυτή είναι αξιέπαινη, αφού συνάδει με τα ιδεώδη της Ρόδου. Ένας Συλλόγος Βετεράνων για τον οποίο θα είμαστε όλοι περήφανοι, που θα αντιπροσωπεύει τις μάχες που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει το Ελάφι μας και που θα στέκεται επάξια δίπλα της. Από εμάς στο GreenDeers αξίζουν μόνο συγχαρητήρια και η υπόσχεση πως τόσο εμείς, όσο και το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου