2 Νοε 2020

Ενσωματώνεται και ο Μάρτιν Λίχτι!



 Στο νησί μας βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Martin Liechti, ένα από τα πολλά σημαντικά αποκτήματα της Ρόδου κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα, αποτελώντας ίσως την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή της Ρόδου, αλλά και της κατηγορίας. Και με παράσημο την έως τώρα καριέρα του, δείχνει ικανός να αποτελέσει εκ των ηγετών της νέας Ρόδου. 

 Θυμίζουμε πως η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ο μόλις 22 ετών Μάρτιν είναι η γνωστή σε όλους Βασιλεία. Εκεί, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του ελβετικού συλλόγου. Έχει γράψει συμμετοχές τόσο με την Κ19, όσο και με την Κ21, ενώ έχει αγωνιστεί με τα χρώματά της και στο Champions League Νέων. Επίσης, έχει φορέσει ως δανεικός από τη Βασιλεία τη φανέλα της Aauru και της Winterthur. Παράλληλα, ο Ελβετός έχει φορέσει το εθνόσημο της χώρας του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από την Κ15 μέχρι και την Κ20, έχοντας 14 συμμετοχές και 1 γκολ

 Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει αγωνιστεί 100 φορές και έχει σημειώσει 25 γκολ και 3 ασίστ. Αριθμός που σίγουρα δείχνει πως πρόκειται για έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, με έφεση στο σκοράρισμα. 

Ο Μάρτιν έχει ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης και αναμένεται να είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τα Ελάφια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όταν αυτές ξεκινήσουν.

Πηγή φωτό: news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου