12 Μαρ 2020

Αναβολή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

 Ούτε η Ρόδος θα μείνει ανεπηρέαστη από την έξαρση του κορονωιού και τα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί. Στο χθεσινό ρεπορτάζ μας είχαμε πει πως η προετοιμασία της Ρόδου συνεχίζεται εν μέσω της γενικευμένης ανησυχίας που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες και στη χώρα μας, λόγω της νέας νόσου. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι της πρωταθλήτριας κόντρα στη Μαρκό δε θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, όλες οι αναμετρήσεις όλων των ομίλων της Γ' αναβάλλονται επ' αόριστον.
 Ολόκληρη η ανθρωπότητα τίθεται σε μια γενικότερη αναβολή λοιπόν κι εμείς καλούμαστε να περάσουμε ένα διάστημα χωρίς να βλέπουμε τη Ρόδο μας να αγωνίζεται. Προέχει όμως η υγεία και η υπεύθυνη στάση απέναντι στους συμπολίτες μας και τις ευπαθείς ομάδες. Η Ρόδος είναι το σημαντικότερο και ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, μέχρι να δούμε την Ελαφάρα μας να αγωνίζεται ξανά και να στέφεται και πάλι βασίλισσα.
 Υπενθυμίζουμε πως εδώ και κάποιες μέρες, η Ρόδος έχει αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8 και Κ6 των υποδομών της, ενώ πριν λίγο η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την αναβολή των πρωταθλημάτων Κ16 και Κ14 μέχρι τις 18/3, με ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αναβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου