17 Δεκ 2019

"Η Ρόδος είναι μεγάλη, μεγάλη θα μείνει, μεγαλύτερη θα γίνει!"

 Στον απόηχο της σαββατιάτικης επικράτησης της Ρόδου απέναντι στην αδύναμη Κόρινθο 2006, με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, οι πράσινοι έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για το μετεγγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, στα πλαίσια του οποίου αναμένεται να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο. Αυτό εξάλλου προανήγγειλε μέσω ανακοίνωσης και η διοίκηση της ομάδας. Η Ρόδος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δείχνει αποφασισμένη να κάνει όσα χρειάζεται για να φτάσει στην επίτευξη των φετινών της στόχων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση - απολογισμός του α΄ γύρο: 

«Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η ομάδα μας για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια, κατάφερε να διατηρηθεί από την αρχή στην πρώτη θέση και να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα.
Με όλες τις αντιξοότητες ενός σκληρού και δύσκολου πρωταθλήματος, με διώκτη έναν που φτάνει στα όρια της …ψυχασθένειας για να καταφέρει να φανεί χρήσιμος στο αφεντικό του, εμείς παραμένουμε πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια: Φέτος το πρώτο βήμα και κάθε χρόνο μια κατηγορία!
Όλα θα γίνουν με την θέληση και την διάθεση που χαρακτηρίζουν διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπαντός τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας μας που στέκουν χρόνια στις επάλξεις, με τις αντιξοότητες και τις πίκρες. Η Ρόδος είναι μεγάλη, μεγάλη θα μείνει, μεγαλύτερη θα γίνει. Την νέα πορεία της ομάδας μας την χρωστάμε στους φιλάθλους μας και στα νέα παιδιά που έρχονται κοντά, στηρίζοντας τη Ρόδο μας…
Ήδη για την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η Τεχνική Επιτροπή θα συνεδριάσει για να προχωρήσει στη μελέτη της εισήγησης που ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος έχει ετοιμάσει, σχετικά με την μεταγραφική περίοδο. Ο εντοπισμός αυτών των ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την ομάδα πανίσχυρη έχει γίνει. Αυτοί που θα έρθουν, θα είναι για μια διετία, για ανώτερες κατηγορίες, για τώρα αλλά και για τη Ρόδο στην Football League.
Καλούμε τους φίλους μας να είναι κοντά στην ομάδα. Τα ρετάλια θα χτυπούν αλύπητα, εμείς ψηλά το «ελάφι», ψηλά τη σημαία μας. Η Ρόδος είναι μία και της αξίζουν τα καλύτερα…»

 Στο μεταξύ, πέραν του Ραχήμ, παρελθόν αποτελούν από τις τάξεις του Συλλόγου και οι Χατζηπέτρος και Κλιγκόπουλος. Οι δυο τους έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον πρώτο μάλιστα να ευχαριστεί τον κόσμο και την οικογένεια της ομάδας για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στο Ελάφι πέρσι και φέτος.


«Μετά από συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Χατζηπέτρο, για επαγγελματικούς λόγους, λύνεται η συνεργασία με την ομάδα της Ρόδου. Ευχόμαστε στον Στέλιο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Μετά από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής και του προπονητή, λύνεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κλιγκόπουλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου