25 Ιουλ 2019

Αλήθεια, δεν έχετε βαρεθεί;

 Χωρίς να μας προκαλεί καμιά έκπληξη, είδαμε να επανέρχεται στην επιφάνεια ένα πολύ αγαπημένο και προσφιλές θέμα των ντόπιων δημοσιογράφων. Ένα θέμα χιλιοσυζητημένο, που όσο δεν κουράζει αυτούς να το ξεθάβουν, άλλο τόσο δε θα κουράζει εμάς να απαντάμε οπως πρέπει!
 Εχθές, λοιπόν, είδε το φως της δημοσιότητας ένα άρθρο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Η Ροδιακή" που μιλούσε πάλι για συνενώσεις, συμφωνίες κυρίων και πράσσειν άλογα.
Κάθε καλοκαίρι, λοιπόν, η ίδια ιστορία. Θαρρείς πως είναι μια χιλιοπαιγμένη κασέτα που απλά την επαναλαμβάνουν αέναα. Και να τα "άρθρα" και να οι "δήθεν σκέψεις". Και το αποκορύφωμα; για το καλό λέει του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου...
 Τους ξέρουμε έναν προς έναν πλέον! Έχουμε καταλάβει το σκεπτικό τους. Και δυστυχώς γι αυτούς, έχουμε καταλάβει ότι δεν κόπτονται και ιδιαίτερα για το κοινό καλό, όπως διατυμπανίζουν. Μονάχα για το προσωπικό τους όφελος, όπως έπρατταν πάντα, εκτελώντας εκ του ασφαλούς διατεταγμένες... υπηρεσίες.
 Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί δε η χρονική στιγμή που επιλέγεται κάθε χρονιά να δημοσιευτούν οι "σκέψεις", οι "προτάσεις" και οι τόσο πρωτότυπες ιδέες τους, που απευθύνονται λέει στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους... Αλήθεια πόσο ρατσιστικό είναι από μέρους τους να διαχωρίζονται οι φίλαθλοι σε υγιώς σκεπτόμενους και μη;
Άραγε πέρσι τέτοια εποχή δεν προέκυπτε η ανάγκη για συνένωση και... κοινό καλό; Αλλά τι λέω... Με δύο εξασφαλισμένες ανόδους πριν καν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και με τη Ρόδο στο τοπικό, σίγουρα όχι!
 Είναι θλιβερό να θεωρούν πως με τα γνωστά τερτίπια τους θα βγάλουν από τη μέση τη Ρόδο. Και οι τόσες και τόσες φορές που έχουν παταγωδώς αποτύχει θα έπρεπε να είχαν πείσει και τον πλέον δύσπιστο από δαύτους.
 Οι θεωρίες σας περί κοινού καλού μάς αφήνουν παγερά αδιάφορους! Η Ρόδος πάντα θα είναι εκεί να σας χαλάει τα σχέδια και τις ονειρώξεις σας!
 Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο πιο ήσυχα θα είναι τα καλοκαίρια σας!
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και αφήστε τη Ρόδο έξω από πονηρά σχέδια, είτε δικά σας είτε των εντολοδόχων σας. Εκτρώματα του παρελθόντος και του μέλλοντος, όπως διάφοροι ονειρεύονται, θα μας βρουν απέναντί τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου