19 Ιουλ 2018

Μια ανανέωση και μια αποχώρηση στη Ρόδο!

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα αναφέραμε πως οι εξελίξεις στην ομάδα της Ρόδου τρέχουν και πως τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Οι άνθρωποι του Συλλόγου έχουν σηκώσει τα μανίκια και κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη το συντομότερο δυνατόν. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι η πρόσληψη του Σάκη Δέδε, του νέου τεχνικού με τον οποίο θα πορευτεί η Ρόδος τη νέα χρονιά. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού των Ελαφιών. Προτεραιότητα είναι ασφαλώς η παραμονή όλων των Ρόδιων παιχτών στην ομάδα, και επομένως η διατήρηση ενός βασικού κορμού από την περσινή σεζόν, ο οποίος με τις σωστές προσθήκες θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Η αρχή, λοιπόν, έγινε εχθές με τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόδου, Σταμάτη Καντιμοίρη, να είναι ο πρώτος που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα μια χρονιά. Μάλιστα ο Στάμος (όπως έχουν συνηθίσει να αποκαλούν τον αρχηγό οι φίλαθλοι της ομάδας) παραχώρησε και δηλώσεις, με τις οποίες αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στο πράσινο στρατόπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Σταμάτη Καντιμοίρη:


«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει με χαρά την  ανανέωση της συνεργασίας με τον Σταμάτη Καντιμοίρη. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας είναι λαμπρό παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης στον σύλλογο και στα ιδανικά του, η δε απόφασή του να παραμείνει αποτελεί τιμή και πηγή έμπνευσης κυρίως για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τους παράγοντες της διοίκησης, ο Σταμάτης Καντιμοίρης δήλωσε:
 «Η Ρόδος μας κατάφερε κάτι το σπουδαίο. Συσπειρώνοντας τις δυνάμεις της, να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα και να κάνει μία καινούργια αρχή, δίνοντας ξανά στον κόσμο της ένα πραγματικό όραμα. Όταν βλέπεις παλιούς προέδρους και σημαντικούς παράγοντες να γίνονται, για πρώτη φορά στην ιστορία, μία γροθιά, δεν μπορείς παρά να αισθανθείς χαρούμενος και αισιόδοξος. Δεν μπορείς να πεις όχι στη μεγάλη πρόκληση και να απουσιάσεις. Από την πρώτη στιγμή αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες της ομάδας της καρδιάς μου, με την υπόσχεση να στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει. Είμαι βέβαιος πως το όραμά μας θα το μοιραστούν τόσο τα παιδιά που ήδη ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της Ρόδου, όσο και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο καινούργιο όμορφο ταξίδι μας. Οι φίλαθλοί μας να είναι βέβαιοι πως τούτη τη φορά, δεν θα τους απογοητεύσουμε. Τους καλούμε κοντά μας, για να ξανακάνουμε τη Ρόδο μας μεγάλη και ισχυρή.»
 Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται ο τερματοφύλακας Γιώργος Κουμέντος, ο οποίος μέσω μιας συγκινητικής επιστολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Σύλλογο, έπειτα από την πολυετή παρουσία και προσφορά του στους πράσινους.

Ακολουθεί το μήνυμα του Γιώργου Κουμέντου:

«Ένας κύκλος για να ολοκληρωθεί πρέπει να κλείσει, έτσι λοιπόν ολοκληρώνεται ο δικός μου κύκλος στην ομάδα της Ρόδου, πραγματικά με πόνο ψυχής ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την αγαπημένη μου ομάδα, μα αυτή τη στιγμή φαντάζει η καλύτερη επιλογή... Μετά την επιστροφή μου, έζησα πολύ όμορφες στιγμές, ακόμα όμως περισσότερες κακές με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό.. εμπειρίες όμως που θα με βοηθήσουν σίγουρα στα μετέπειτα βήματά μου.. Το τι έγινε αυτά τα δύο χρόνια δεν χωράνε σχολιασμό... Θα μπορούσα να γράφω ώρες για αυτά που τραβήξαμε όλοι, αλλά δεν έχει πραγματικά καμία σημασία.. θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές καθώς και τους γυμναστές τερματοφυλάκων για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους φροντιστές Γιάννη και Μανώλη Παπάζογλου που είναι πραγματικά Ρόδος με όλη τη σημασία της λέξης, τους φυσικοθεραπευτές που έτρεχαν για την καλύτερη αποκατάστασή μας, και τέλος τον κόσμο της ομάδας που ήταν εκεί έστω και την ύστατη στιγμή. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον Νέο πρόεδρο της ομάδας Κύριο Μαρτίνη, που άκουσε τις απόψεις μου, αφουγκράστηκε αυτά που είπα, και εν τέλει λύσαμε τη συνεργασία μας, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέσα σε εντελώς φιλικό κλίμα... Εύχομαι η νέα διοίκηση να καταφέρει αυτά που δεν κατάφερε η προηγούμενη, να ξαναδώσει στην ομάδα μας την λάμψη που της αξίζει .. Η Ρόδος δεν ανήκει στο τοπικό, και σίγουρα αυτή τη μαύρη σελίδα θα την ακολουθήσουν εκατοντάδες χρυσές... Εις το επανιδείν...!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου