27 Ιουν 2018

"Είμαστε με τη Ρόδο, όχι με ονόματα...!"

Με νέα τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόδου απαντούν και ξεκαθαρίζουν τη θέση τους αναφορικά με το ζήτημα της φημολογούμενης αποχώρησης του κ. Αυγουστίνου Γιακάι από τα κοινά του Συλλόγου. Παράλληλα, απαντούν σε διάφορα δημοσιεύματα-αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανακοίνωσή τους.
  
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κακιάς Σκάλας: 
 «Πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Αυγουστίνος Γιακάι θέλει να απεμπλακεί από τα κοινά της ομάδας, καθώς δηλώνει «πικραμένος» από όσα του καταλόγισε ο Σ.Φ. Ρόδου "Η Κακιά Σκάλα". Ως σύνδεσμος, απαντάμε, σε αυτόν πως:
Ναι μεν έδωσε χρήματα, όπως όλοι μας άλλωστε. Ο καθένας όπως μπορεί! Ο ένας δίνει ένα εισιτήριο, ο άλλος ένα διαρκείας και κάποιος άλλος αναλαμβάνει την προεδρία, κι όχι με το ζόρι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Ο Σ.Φ. Ρόδου «Η Κακιά Σκάλα» ήταν δίπλα του, όπως και σε κάθε πρόεδρο της ομάδας μας διαχρονικά!
Μαζί βρήκαμε τον τρόπο να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δίπλα μας ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εθνικό και κανείς δεν γύρισε να του πει κουβέντα... Αντιθέτως, του είπαμε "μαζί σου είμαστε"!
Εμείς είμαστε αυτοί που τον παίρναμε τηλέφωνο, που τον ψάχναμε απεγνωσμένα και ζητούσαμε να τον συναντήσουμε μετά το πέρας του πρωταθλήματος-παρωδία...
ΔΕΝ είμαστε όμως αυτοί που τον έφεραν στην ομάδα!
ΔΕΝ είμαστε αυτοί που φέραμε τους παίκτες!
ΔΕΝ είμαστε αυτοί που του υποσχεθήκαμε το οτιδήποτε!
ΔΕΝ είμαστε αυτοί που διώξαμε παίκτες και ΔΕΝ είμαστε αυτοί που τους αφήσανε απλήρωτους και φέτος και πέρυσι...
ΔΕΝ είμαστε αυτοί που ζητήσαμε ή προτείναμε να μην μπούνε κάμερες στο τελευταίο ματς!
ΔΕΝ είμαστε αυτοί που διατυμπανίζανε ότι η ομάδα θα παίζει Γ' εθνική…
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα γραφόμενα των δημοσιογράφων - υπαλληλίσκων, πως ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ. εξασφάλισε "μειωμένα εξοδολόγια διαιτησίας, πιο φθηνές μετακινήσεις και ηθική συμπαράσταση", έχουμε να απαντήσουμε πως τέτοια ηθική υποστήριξη να τη δώσει και σε άλλες ομάδες, μην είμαστε μόνο εμείς οι "προνομιούχοι" βρε αδερφέ...
Υ.Γ.: Όσων αφορά το άτομο που κατεβαίνει χωρίς αντίπαλο στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Δ., να ξέρει πως αν ήταν αθλητής ενόργανης γυμναστικής, θα είχε σαρώσει τα χρυσά! Τούμπα-Τούμπα-Τούμπα-Κωλοτούμπα και ξανά!
Υ.Γ. 1: Ο καθένας ας αναλάβει να πληρώσει τα λάθη του. Εμείς τα δικά μας και εσείς τα δικά σας!
Υ.Γ.2.: Η ΡΟΔΟΣ είμαστε και δεν παρακαλάμε ΚΑΝΕΝΑΝ! Όποιος διατυμπανίζει ότι αγαπάει την ομάδα, έρχεται και το δείχνει ΕΜΠΡΑΚΤΑ! Όποιος πλέον θα είναι απέναντι μας, θα παίρνει την απάντησή του ΑΜΕΣΑ!
Υ.Γ.3: Αλήθεια ο άνθρωπος που μας στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστούμε 11 εναντίων 11 στο ματς με τον Ιωνικό, πού κάνει διακοπές τα τελευταία χρόνια και με ποιους πηγαίνει αντάμα σε βαπτίσεις????
Υ.Γ. 4: Ο τίτλος γνωστής εφημερίδας, ήταν "Οριστικά τέλος για τον Αυγουστίνο η Ρόδος". ΛΑΘΟΣ! Έπρεπε να ήταν "Οριστικά τέλος για τη Ρόδο ο Αυγουστίνος".
Είμαστε με την ΡΟΔΟ, ΔΕΝ είμαστε με ΟΝΟΜΑΤΑ. Το όνομα είναι ένα: "ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ"!
Σ.Φ. Ρόδου "Η Κακιά Σκάλα"!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου