19 Ιουν 2017

Με τη Ρόδο ασχολούνται...

 Με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τη Ρόδο να ενδιαφέρεται για ορισμένους παίχτες της Προοδευτικής, ο πρόεδρος της ομάδας του Κορυδαλλού ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα αρκετά καυστικό σχόλιο με αποδέκτη την ομάδα μας και τους διοικούντες της. Εμείς ως GreenDeers δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στον κύριο αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος άλλωστε.
 Αντιθέτως, θέλουμε να στείλουμε στους απανταχού φιλάθλους της ομάδας μας το μήνυμα της συσπείρωσης και της ενότητας που πρέπει να ακολουθήσουμε από εδώ και πέρα. Τέτοιου είδους ειρωνικά σχόλια θα πρέπει να μας πεισμώσουν και να μας ενώσουν περισσότερο εν όψει της νέας χρονιάς. Ανεξάρτητα από τον όμιλο στον οποίο θα αγωνίζεται η Ρόδος, η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει στις επάλξεις, ώστε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας. Εξάλλου, οι προκλήσεις τους απέναντί μας είναι ήδη αρκετές.

Το σχόλιο του προέδρου της Προοδευτικής:http://www.gazzetta.gr/football/article/1097633/i-rodos-tha-parei-apo-tin-proodeytiki-mono-ntomates-pic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου