11 Μαΐ 2017

Απάντηση Κακιάς Σκάλας σε Rangers!

Διαβάσαμε λοιπόν, τα όσα ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού (''Rangers"), και με έκπληξη είδαμε να αναφέρεται και το όνομα της ΡΟΔΟΥ, ανάμεσα στις ομάδες που ανοιχτά απειλούνταν. Η ΡΟΔΟΣ, που αμέτρητες φορές έχει υπάρξει έρμαιο στις ορέξεις μεγάλων και μικρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται τώρα να κατηγορείται για δήθεν στησίματα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου "Κακιά Σκάλα", δεν έμεινε αμέτοχος στα τεκταινόμενα, και με μια μακροσκελή ανακοίνωση απαντάει όπως πρέπει, βάζοντας αρκετούς στη θέση τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κακιάς Σκάλας:
 Είδαμε τις προηγούμενες μέρες μία ανακοίνωση των οπαδών του Ιωνικού, ενός από τους δύο συνδέσμους τέλος πάντων, να μας λένε πως του χρόνου μας... περιμένουν, γιατί φέτος τους "στήσαμε" με τον Εργοτέλη… Η φετινή ΡΟΔΟΣ, που μαθηματικά έμεινε στην κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, μπορούσε να πάρει κάτι από τα δύο ματς με τον Εργοτέλη, που ανέβηκε τρένο και δεν το έκανε. 
Τον Εργοτέλη του Βρέντσου και του «όλοι Ολυμπιακοί είμαστε»…
 Σαν φιλοσοφία, καλό είναι να είναι σε ψηλές κατηγορίες ομάδες με κόσμο και όχι Εργοτέληδες, αλλά δε θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε... Στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ χρονιά της σύγχρονης Ιστορίας της, η Ελαφάρα μας, στη Β' Εθνική και με ομάδα ανόδου, έμπλεξε σε μπαράζ πτώσης στη Γ' Εθνική και ο λόγος ήταν η πο@@ες που είχαμε ρίξει τότε στην Κέρκυρα, του προέδρου της Β'-Γ' Εθνικής και του Ολυμπιακού Βόλου του Μπέου, που ανέβηκαν και στην Α' εκείνη τη χρόνια... Σε εκείνα τα μπαράζ λοιπόν, ο "άμεμπτος" Ιωνικός, μαζί με τον Θρασύβουλο Φυλής, που τώρα βολοδέρνει σε κάποιο τοπικό της Αθήνας, αποφάσισαν να κρατήσουν στην κατηγορία τη Δόξα Δράμας, κάνοντας τα χατίρια τόσο του Μπέου όσο και της υπόλοιπης κλίκας του.
Κακό πράγμα η κοντή μνήμη μάγκες…
Η φετινή ΡΟΔΟΣ δεν έστησε τίποτα με τον Εργοτέλη και με κανέναν Εργοτέλη, απλά "δεν μπορούσε" αγωνιστικά. Εκείνος ο Ιωνικός, έστησε και τα πλακάκια της Νίκαιας, της Φυλής και της Δράμας, για να πέσει το Ελάφι μας...
Την άνοδο σας την έκοψε η Προοδευτική και ΙΝΚΑ, αντρίκια. Όλα τα άλλα είναι κορδέλες. Του χρόνου θα σας την κόψουμε εμείς και του παραχρόνου κάποια άλλη ομάδα, που παλαιότερα είχατε στήσει. Τόσες είναι, όλο και κάποια θα σας γυρίσει τα χρωστούμενα. Άνοδο θα δείτε όταν ξεχρεώσετε όσα ανήθικα έχουν κάνει οι προηγούμενες διοικήσεις σας και είναι πολλά…
Και όπως λέει ο Λαός: «Της κοντής ψ@@ης οι τρίχες της φταίνε»…
Σ.Φ.ΡΟΔΟΥ «Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ»

 Αυτά τα ολίγοντα λοιπόν... Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσουν τον ύπνο τους ούτε οι φίλαθλοι ούτε οι παίχτες της ΡΟΔΟΥ. Και είναι σίγουρο, επίσης πως η ΡΟΔΙΤΙΚΗ φιλοξενία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Αθηναϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου