14 Μαΐ 2017

Πικρό αντίο στον κόσμο της...

 Απογοητευτική για ακόμα μια εντός έδρας αναμέτρηση ήταν η εμφάνιση που παρουσίασε η Ρόδος, η οποία δίκαια ηττήθηκε από τον Άγιο Ιερόθεο με 0-2. Ελάχιστα απείλησαν τα ελάφια, που αν δεν είχαν τον Κουμέντο να κάνει φανταστικό αγώνα θα έβλεπαν την εστία τους να παραβιάζεται παραπάνω από δυο φορές. Διασωθείς και ο Κουρούπης, που είχε θετική παρουσία στο ματς.
 Η Ρόδος δεν μπήκε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, και είχε την ατυχία να δεχτεί το πρώτο γκολ λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα στην πρώτη τους επίσκεψη στα πράσινα καρέ. Από το σημείο εκείνο, η Ρόδος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις, όμως τόσο ο Μοσχάκης όσο και ο Ιμεραλιλάι αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, με τον Κουμέντο να λέει ''όχι'' στο σουτ του Κατσικιά. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι θύμιζαν Ρόδο μόνο ως προς τις φανέλες. Ο Άγιος Ιερόθεος έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, έπεφτε όμως κάθε φορά στο εμπόδιο του Κουμέντου, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο αρκετές φορές για την ομάδα μας. Δεν μπόρεσε όμως να αποτρέψει το 0-2, καθώς στο 62΄ ο Νιζάμης με σουτ από κοντά σφράγισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Ρόδος δεν έδειξε να έχει τα αποθέματα ώστε να κυνηγήσει το σκορ, ενώ ο Άγιος Ιερόθεος φαινόταν ικανοποιημένος από το προβάδισμά του. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τα ελάφια αλλά και τον κόσμο τους απογοητευμένους από την εμφάνιση και την ήττα, και τους Περιστεριώτες να φεύγουν με το διπλό από το νησί μας, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.
 Πλέον τα ελάφια έχουν μπροστά τους την αγγαρεία της Σαντορίνης, καθώς την άλλη Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Πανθηραϊκό για την τελευταία αγωνιστική, ενώ από από αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν γενναίες αποφάσεις όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και τον προγραμματισμό του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Ρόδος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Τζιμογιάννης, Ανδρίκος (68’ Δημητριάδης), Βολονάκης, Κασαπάκης, Μοσχάκης (80’ Καμπούρης), Πιτταράς (68’ Στεφανίδης), Χατζηλιόντας.
Άγιος Ιερόθεος (Νίκος Κούστας): Ρουμπής, Κατσικιάς, Πολίτης, Καφαλίδης, Γούλας  (79’ Ζήκος), Γκουτσούλας, Δάρρας, Γκετσετζόγλου (72’ Μπιρμπίλι), Λέσι, Θανόπουλος(55’ Νιζάμης), Μανδαμαδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου