28 Μαΐ 2017

Η Ρόδος μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία!

 Πυρετωδώς δουλεύουν τις τελευταίες μέρες τα μέλη της διοίκησης της Ρόδου, προκειμένου να οργανώσουν την αυριανή μέρα του συλλόγου όσο το δυνατόν καλύτερα. Με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τα ονόματα προπονητών διαδέχονται το ένα το άλλο. Ασφαλώς η επιλογή του τεχνικού είναι το Α και το Ω τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μιας και αυτός θα αποτελέσει τη βάση για να χτιστεί η Ρόδος της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις για το θέμα αυτό την Τρίτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας.
 Σε κάθε περίπτωση, οι συγκυρίες στην παρούσα φάση φαντάζουν ιδανικές για τη Ρόδο, ώστε το Ελάφι μας να πετύχει το πολυπόθητο βήμα παραπάνω. Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Football League να περνάει στα χέρια της ΕΠΟ, γεγονός που θα οδηγήσει σε αναδιάρθρωση στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Υπάρχουν σκέψεις σύμφωνα με τις οποίες οι ομάδες της Β΄ Εθνικής αυξάνονται σε 18 από του χρόνου, πράγμα που σημαίνει πως οι φετινοί δευτεραθλητές των τεσσάρων ομίλων θα πάρουν το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία. Αν πραγματοποιηθεί αυτό, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αυξηθεί από του χρόνου και ο αριθμός των ομάδων που θα ανέβουν από την Γ΄ Εθνική στη Β΄. Αλλά ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθεί το άνωθεν σενάριο, αποτελεί ερωτηματικό το πρόσωπο που θα παρουσιάσουν οι φετινοί διεκδικητές του τίτλου, ενώ είναι γεγονός ότι πολλές από τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος για πρώτη φορά από τα τοπικά πρωταθλήματά τους δεν θα έχουν την απαραίτητη εμπειρία και δυναμική.
 Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό πως η μπάλα βρίσκεται αποκλειστικά σε πράσινα πόδια. Είναι στο χέρι των διοικούντων που ορίζουν τις τύχες του συλλόγου, να δημιουργήσουν μια Ρόδο που θα αποτελέσει ρυθμιστή και πρωταγωνιστή του νέου πρωταθλήματος. Μια Ρόδο που είναι ξανά μεγάλη, μια ομάδα που θα γίνει ξανά η επίσημη αγαπημένη του νησιού μας. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που παίρνουμε είναι απόλυτα θετικές. Μένει μόνο να επιβεβαιωθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου