28 Ιαν 2017

Ραντεβού με την ιστορία!

 Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες στην Ρόδο, με τον Δ. Τερεζόπουλο να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και να καλείται να βελτιώσει την εικόνα των ελαφιών στα επερχόμενα παιχνίδια. Εχθές, μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε και γνωρίστηκε με τους νέους του ποδοσφαιριστές, παρουσία μελών της διοίκησης, ενώ αύριο θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρόδου.  
Παράλληλα, ο προπονητής των πρασίνων προέβη σε δηλώσεις στην αθηναϊκή ιστοσελίδα stoplekto.gr, ανέφερε τους λόγους οι οποίοι τον έκαναν να πει το "ναι" στην πρόταση της διοίκησης. Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: "Είναι μια διοίκηση η οποία έχει βλέψεις για την ομάδα και όραμα. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που με έκανε να απαντήσω θετικά αφού σκοπός αποτελεί να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία φέτος και του χρόνου να πρωταγωνιστούμε. Αυτό είναι το κύριο σημείο που σκέφτηκα και δελεάστηκα. Είδα ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και αυτό επίσης αποτελεί άλλο ένα συν". 
 Επίσης, ερωτηθείς για την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σίγουρα είναι δύσκολο το ματς όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας. Όλες οι ομάδες είναι στα ίδια πλαίσια. Σίγουρα κάποιες έχουν ξεχωρίσει και κάποιες άλλες έχουν μείνει πίσω. Παρόλα αυτά, τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες κάτι που θα συμβεί και στο δικό μας παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών τις δυο ημέρες που βρίσκομαι στο σύλλογο και πάμε για τη νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε. Όσον αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, πιστεύω πως η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και αυτή που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες θα έχει τον πρώτο λόγο."
 Αύριο λοιπόν, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, τα ελάφια υποδέχονται στο Δημοτικό Στάδιο την ιστορική ομάδα του Εργοτέλη. Ένα ματς, στο οποίο η Ρόδος έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να πάρει ένα αποτέλεσμα από αυτά που λέμε ότι γράφονται με χρυσά γράμματα στην ιστορία ενός συλλόγου. Και η ομάδα του νησιού μας έχει όλα τα φόντα ώστε να το πετύχει. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί φυσικά η παρουσία του φίλαθλου κοινού των πρασίνων στο γήπεδο. Αύριο, στις 14:00 το μεσημέρι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Παίχτες και κόσμος πρέπει να γίνουν ένα, ώστε η Ρόδος να έχει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα της. Ένα από τα πολλά που θα χρειαστούν προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος μιας δυσκολοκατάβλητης ομάδας όπως είναι ο Εργοτέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου