19 Ιαν 2017

Ανασυγκρότηση και γιορτή!

 Ακόμα προσπαθούν να... χωνέψουν στη Ρόδο, τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί στο προ ολίγων ημερών εντός έδρας ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό. Η διαιτησία έπαιξε αναμφίβολα καθοριστικό παράγοντα στην διαμόρφωση του ισόπαλου σκορ, καθώς ορισμένες αποφάσεις ήταν απροκάλυπτα λανθασμένες. Η αγανάκτηση που προκλήθηκε στους ανθρώπους αλλά και στον κόσμο της ομάδας, φαίνεται να είναι απόλυτα δικαιολογημένη αν ανατρέξει κανείς στα βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις του ματς. Ένα γκολ στο 5ο μόλις λεπτό που ακυρώθηκε (καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ-εφεύρεση) και ορισμένα ανύπαρκτα οφσάιντ που υποδείχτηκαν με χαρακτηριστική άνεση, είναι ένα δείγμα των όσων είχαν να αντιμετωπίσουν παίχτες και οπαδοί το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, ένα βίντεο που δείχνει τον επόπτη, κ. Βασιλάκη, να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια, με το σφύριγμα της λήξης, και όχι στο κέντρο του γηπέδου, ως είθισται, μας εγείρει διάφορα ερωτήματα σχετικά με την σκοπιμότητα των αποφάσεων της διαιτητικής ομάδας.
 Ασφαλώς, πέρα από την όποια διαιτητική αστοχία, η εικόνα που παρουσίασε η Ρόδος δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αν αναλογιστεί κανείς και την κρισιμότητα του εν λόγω παιχνιδιού. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι την επόμενη του ματς βρέθηκαν στα αποδυτήρια, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, και ζήτησαν να δουν από τα ελάφια μεγαλύτερη προσπάθεια και ζήλο, κρούοντας "καμπανάκια" προς όλους ενόψει της συνέχειας. 
 Προκειμένου να αναδειχτεί αυτό το καλύτερο πρόσωπο, που όλοι αναζητούν στην ομάδα, ο Σάββας Ορφανίδης έχει ορίσει διπλές προπονήσεις, με την αρχή να γίνεται από χθες, με στόχο την βελτίωση τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο και σε τομέα φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να διεξαχθεί και μια φιλική αναμέτρηση, δεδομένης της αγωνιστικής απραξίας, στην οποία ο τεχνικός των πρασίνων θα αξιολογήσει μεταξύ άλλων και την κατάσταση των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έχουν προλάβει να εγκλιματιστούν, έχοντας πάρει μέρος σε έναν ικανοποιητικό αριθμό προπονήσεων. Επιπλέον, παρά τις τέσσερις προσθήκες που έχουν ήδη γίνει, είναι πολύ πιθανή και η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των ελαφιών, μιας και η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη για το καλύτερο δυνατό στον επερχόμενο β΄γύρο του πρωταθλήματος.
 Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη γιορτή που έρχεται την προσεχή Παρασκευή (20/01). Αύριο λοιπόν, στις 18:30, στο Ροδίνι, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα τόσο του ανδρικού τμήματος, όσο και των ακαδημιών της ομάδας. Μια εκδήλωση στην οποία ασφαλώς καλούνται να παρευρεθούν οι γονείς και φυσικά όλοι οι φίλαθλοι της Ρόδου, αναδεικνύοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου