3 Ιουν 2016

Η Ρόδος γυρίζει σελίδα!

Φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς. Μιας χρονιάς απόλυτα επιτυχημένης, που βρίσκει τα ελάφια να πανηγυρίζουν τόσο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου όσο και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τέσσερα δύσκολα χρόνια. Το Σάββατο, λοιπόν, κόντρα στον Πανθηραϊκό τα ελάφια μας έχουν στο Δημοτικό Στάδιο την τελευταία τους παράσταση για φέτος. Ένα ματς γιορτή, μια φιέστα απ' αυτές που τόσο έχουν λείψει σε όλους τους φιλάθλους της Ρόδου.
 Άλλωστε οι πράσινοι έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν. Η Ρόδος έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες από την αρχή της ιστορίας της μέχρι σήμερα. Οι αντιξοότητες αυτές αλλά και η δύναμή της να τις ξεπερνά, είναι τα στοιχεία αυτά που την κάνουν διαχρονικά την ιστορικότερη και σημαντικότερη ομάδα της Δωδεκανήσου, αλλά και μια από τις πιο επιτυχημένες επαρχιακές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου με πολλαπλές παρουσίες σε Α΄ και Β΄ εθνική. Μία από αυτές τις αντιξοότητες ήταν και η συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2012. Κανένας όμως στο πράσινο στρατόπεδο δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα, με σωστές και μεθοδευμένες κινήσεις, η Ρόδος επιστρέφει δυναμικά αποδεικνύοντας σε όλους πως είναι ζωντανή, αναγεννημένη από τις στάχτες της.  Τα ελάφια με μια εντυπωσιακή χρονιά αποχαιρετούν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα τοπικά πρωταθλήματα και δείχνουν έτοιμα να γιγαντωθούν και πάλι. Αυτό φαίνεται εξάλλου και αν κοιτάξει κανείς την πορεία και τα στατιστικά των αγώνων μπαράζ. Η Ρόδος με κορυφαία επίθεση και άμυνα, είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο στους 5 αγώνες, βάζοντας κάτω άλλα ηχηρά ονόματα όπως η Προοδευτική, το Αιγάλεω, ο Ατσαλένιος και άλλα. Έρχεται για να πρωταγωνιστήσει στη Γ΄ εθνική η Ρόδος, και όχι να παίξει ρόλο κομπάρσου. Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί χωρίς την (υπερ)προσπάθεια και την αποφασιστικότητα της διοίκησης. Άνθρωποι με όραμα για τη Ρόδο, που έχουν ήδη θέσει τις βάσεις για κάτι καλό. Που ονειρεύονται και θέλουν να χτίσουν ξανά μια μεγάλη ΡΟΔΟ που θα είναι ικανή να αναδειχθεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο, στις υψηλότερες κατηγορίες. Σε αυτό ακριβώς το σημείο απαιτείται η στήριξη και η συμπαράσταση του κόσμου της Ρόδου. Ενός κόσμου που έχει τραβήξει πολλά, όμως δεν έπαψε ποτέ να στέκεται στο πλευρό της ομάδας. 
 Το Σάββατο το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας φοράει τα καλά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους Πρωταθλητές μας. Τον Σταμάτη, τον Σάκη, τον Χρήστο, τον Τάσο, τον Γιώργο, τον Γιάννη, τον Ευτύχη, τον Φρανς, τον Μιχάλη και όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που τίμησαν το ελάφι στο στήθος και έφεραν ξανά το χαμόγελο στις τάξεις των οπαδών της Ρόδου. Και φυσικά τον Σάββα και όλους τους συνεργάτες του που έστησαν αυτή την εκπληκτική ομάδα, αυτή την ομαδάρα που κατέρριψε όλα τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Το Σάββατο στις 19:30 όλοι οι οπαδοί της Ρόδου και όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού οφείλει να βρίσκεται στο γήπεδο, να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές. Το αξίζουν και με το παραπάνω. Το Σάββατο η καρδιά όλων των ελαφιών χτυπάει στο Δημοτικό Στάδιο. Εσύ δεν γίνεται να λείπεις. Γιατί είναι μοναδικό να είσαι Ρόδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου