3 Απρ 2016

Στόχος τα μπαράζ

 Στην Αρχάγγελο, από τον τοπικό Άρη, δοκιμαζόταν σήμερα η Ρόδος στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Σε ένα παιχνίδι που έληξε με σκορ 2-2, ο τεχνικός των ελαφιών είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αγώνων μπαράζ που έρχονται.
 Το πρώτο ημίχρονο υστερούσε από άποψη θεάματος με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Οι πρωταθλητές  πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η αμυντική λειτουργία του Άρη ήταν άψογη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να περιοριστούν σε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας. Η Ρόδος πίεζε, προσπαθούσε να πετύχει κάποιο γκολ, ο Άρης από την άλλη εξουδετέρωνε κάθε κίνηση και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.
  Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε πολύ γρήγορα έντονο ενδιαφέρον, καθώς μόλις πέντε λεπτά έπειτα από την έναρξή του, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαϊρακτάρη. Αυτό το γρήγορο γκολ, ξύπνησε θα λέγαμε τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου που από εκείνο το σημείο και έπειτα πίεσαν ακόμα περισσότερο προκειμένου να ισοφαρίσουν. Η είσοδος των Παυλίδη και Αρχοντούλη έδωσε νέα πνοή στις επιθετικές προσπάθειες των ελαφιών, που στο 70΄ πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Τζιβίλογλου. Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανατρέψουν εξ ολοκλήρου το εις βάρος τους σκορ, με νέα κεφαλιά αυτή τη φορά από τον Παυλίδη. Μετά την ανατροπή τα ελάφια φαίνεται πως χαλάρωσαν, κατέβασαν στροφές με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Έτσι στο 87΄ ήρθε η ισοφάριση από πλευράς Άρη με τον Μαρκόπουλο να νικάει τον Ράτζα και να χαρίζει τον έναν βαθμό στην ομάδα του. Στα λεπτά που απέμειναν η Ρόδος προσπάθησε να πετύχει κάποιο νικητήριο γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε τίποτα με το ματς να λήγει ισόπαλο στο 2-2, με εντυπωσιακές διακυμάνσεις στο σκορ. 

Τα γκολ:

50΄: Ο Μπαϊρακτάρης βρέθηκε μπροστά από τον Ράτζα και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
70΄: Εκτέλεση κόρνερ από τον Αμανατίδη, ο Γκόγκας παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Τζιβίλογλου που με κεφαλιά ισοφαρίζει.
80΄: Ο Ρούσσης ελίσσεται από τα δεξιά, σερβίρει στον Παυλίδη που με εντυπωσιακή κεφαλιά κάνει το 1-2.
87΄: Ο Συμεωνίδης εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά, βρίσκει τον Μαρκόπουλο που διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ(Μιχάλης Χαρίτος): Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Σταμούλης, Θεοδωρίδης, Μαγιόγλου (60' Σιέχ), Συμεωνίδης, Δημητριάδης (88' Θεοδωρής), Μπαϊρακτάρης, Παρδαλός (53' Γκίκας), Μαρκόπουλος, Χατζησάββας

ΡΟΔΟΣ(Σάββας Ορφανίδης): Ράτζα, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Ρούσσης, Ιμεραλιλάϊ, Τζιβίλογλου, Αξιώτης (60' Αρχοντούλης), Δελαπόρτας, Γκόγκας, Ορφανίδης (52' Παυλίδης), Αμανατίδης (83' Ευγενικός)


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου