21 Μαρ 2015

0-4 τους Ιππότες με το μυαλό στα πλέι οφ

Χωρίς να φορτσάρει η Ρόδος επικράτησε των Ιπποτών στο ΕΑΚ με 0-4 και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.
Χρειάστηκε να περάσουν 38' για να ανοίξει το σκορ η Ρόδος αφού οι νεαροί παίκτες των γηπεδούχων παρουσίασαν σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 0-1 χάρις το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τσιούνη.
Στην επανάληψη η Ρόδος σοβαρεύτηκε και μετέτρεψε το παιχνίδι σε διαρκεί μονόλογο πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ, στο 64' με κεφαλιά του Γιώργου Καντιμοίρη έγινε το 0-2,στο 70' ο ίδιος παίχτης πάλι με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τσιούνης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στα δυσάρεστα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Τρίγκα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου δέκα πέντε μέρες αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Μαυρουδής, Αχιολάς

Ρόδος:Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Γκάϊδας, Ανυφαντής, Τρίγκας (17’ λ. τρ. Κακαζούκης), Τσιούνης, Αλεξανδρίδης, Καντιμοίρης Γ. (74’ Κουρέττας), Δήμας, Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου