5 Φεβ 2015

Στους ''4'' η Ρόδος

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Ρόδος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ηρακλή Μαριτσών κερδίζοντας  με σκορ 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί τα ελάφια του Δημήτρη Σκούνα με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους,πίεσαν από την αρχή του αγώνα και ανάγκασαν τον Ηρακλή σε παθητικό ρόλο.
Με τους νεοαποκτηθέντες Κακαζούκη και Καλημέρη να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και την επανεμφάνιση του Δαλκίδη και Ανυφαντή μετά τον τραυματισμό τους,η Ρόδος έδειξε ότι έχει πολλές λύσεις και υλικό που μπορεί να φτάσει  άνετα στους στόχους που έθεσε η διοίκηση από το περασμένο καλοκαίρι.
Το σκορ άνοιξε  στο 20' ο Τρίγκας με ωραίο  πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή,για να διπλασιάσει λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 25' τα τέρματα της ομάδας του ο Ευγενικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.
 Στο 57' ο Αλεξανδρίδης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μαυρουδής, Σαρρής

  ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Ράτζα, Κακαζούκης, Κουρέτας, Καλημέρης, Θεοδωρέλλης (46’ Γκάιδας), Σίμου, Ιμεραλιλάι, Αλεξανδρίδης, Αυγενικός, Δαλκίδης (58’ Γανωτάκης), Τρίγκας (46’ Ανυφαντής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου